• s87a

    Halmstad tråd, fortsättning del 2

    har haft förvärkar under hela dagen men förfarande väldigt oregelbundna tyvärr.. o gör inte jätteont, så jag vet inte riktigt om man vågar hoppas på bebis, förvärkar kan man väl ha länge?

  • s87a
    mithrandil skrev 2011-01-03 19:36:03 följande:
    Ja man kan ha jättelänge.
    Jag hade ju förvärkar sen v27 med alex. Men vanligast är att man inte har det i mer än 3 dagar. Om det nu var ungefär så länge latensfasen kunde vara.
    fy fan va hemskt, har tagit 2 panodil o då ska man la inte känna förvärkarna säger dom? men visst gör ja de, inte ont så man inte kalrar av dom men dom känns ju helt klart o är inte behagliga, vaknar varje natt för de e värre när ja ligger ner.. skulle inte förlossningen med tvåan gå snabbare o va lättare? med jamie gick de ju galant o jag slapp ha ont såhär länge iaf.
  • s87a
    VampireGirl skrev 2011-01-03 22:31:13 följande:
    Jag hade ju värkar med Esbjörn från fre och han kom på måndagen. Hade massor av värkar nattetid men försvann så fort jag gick upp. Själva förlossningen tog bara 2,5 timme så den biten gick fort. Lycka till!
    usch fy fan, ja de e värst på natten, vaknar av skiten men mina försvinner inte när jag går upp..
  • s87a
    Angeel skrev 2011-01-04 12:19:26 följande:
    Bebis kommit nu???
    jupp=)
  • s87a

    Tack så mycket ;) Ja allt gick så bra så.
    Åkte upp vid 8:30, men var bara öppen 3 cm så fick åka hem igen.. så åkte jag in igen vid 11 och var då öppen 4 cm så fick stanna.. men sen hände inte så mkt mer, så vid 15:35 tog dom hål på hinnorna och lilla Jolie föddes efter 2 krystvärkar kl 15:51 ;) Nu är vi äntligen hemma, och gud vad skönt att slippa ligga där uppe.

    Men hennes höfter knakar så ska på ultraljud på fredag och kolla upp det mer noggrannt, kanske får en stödskena som ska sitta i 6 veckor annars, hoppas inte det.

  • s87a

    Ja precis, vi har fått en remiss till röntgen nu imorgon, så ska bli skönt att få det kontrollerat.

  • s87a
    mithrandil skrev 2011-01-06 10:11:33 följande:
    Skönt att det går så snabbt! Det värsta som finns är ju ändå att behöva vänta.
    Ja jag håller med ;)
    Jag är sååå lättad att Jamie tycker om sin lillasyster, var ju beredd på att han skulle gå bananas på henne eller när min sambo gosar med henne men nope, inte en sur min, han pussar och kramar och vill ligga i hennes säng, visst kan det vända, men än så länge älskar han henne och är världens bästa storebror ;)
  • s87a

    På bb sa dom att min bebis kanske kommer få en liten stödskena i 6 veckor, inget komplicerat och att hon kommer bli bra, googlade runt och hittade bilder på den hära stödskenan och hjärtat brast, inte ska väl min bebis ligga sådär i flera veckor, i en stor ställning som går runt både ben och axlar :'(

    usch jag kommer dö av att se henne så, håll tummar och tår att vi slipper .

  • s87a
    Kaerleksbarn skrev 2011-01-06 14:30:34 följande:
    Stort grattis, skönt allt gått bra!
    En kompis fick ha precis sådan stödskena till sin son i 6veckor,
    tyvärr hamnade han genast i strlk56 och hade aldrig de minsta kläderna pga skenan...
    hoppas hon slipper det!
    Tackar tackar <3
    Ja vilken storlek på kläderna hon får ha spelar ingen roll, har ändå inga kläder i storlek 50, och knappt i 56 heller ;)
  • s87a
    VampireGirl skrev 2011-01-06 20:17:55 följande:
    Ja tyvärr ser det inte så skoj ut. Pontus bror hade sån när han va liten... så deras mamma sa det va en del krångel bara byta blöja innan man lärde sig.
    Men vi håller tummarna du slipper få en sån till Jolie.

    Vad skoj Jamie gillar sin syster det kommer gå i vågor det där med svartsjukan, men huvudsaken han gillar henne nu!
    Superfina bilder du lagt upp på fb.
    Nu har vi varit på röntgen & allt var helt perfekt, inte en enda milimeter sne i höften, så det var jävligt skönt att höra, en sten som lyftes ur bröstet ungefär. Igår grät jag nog säkert i 1 timma för detta men nu är det så skönt, ska bara njuta av lugnet nu.

    Tack så mycket..
    ja han kommer säkerligen bli svartsjuk han med, men än så länge får han vara med på allt som rör lillasyster, han får vara med när hon ska äta och mysa med henne hela tiden så jag hoppas vi slipper svartsjukan ;) Sägs ju svartsjukan mest kommer för de äldre barnen runt 3-4 års åldern, så jag hoppas på det.
Svar på tråden Halmstad tråd, fortsättning del 2