Vad ska ni äta i dag 25
Pangasius i ugn, citronsås, kokt potatis och grön sparris.
Pangasius i ugn, citronsås, kokt potatis och grön sparris.
Hel kyckling i ugn, skysås, rotsaker och kokt potatis.
Channa dal, naanbröd.
Fläskkotlett i skysås med citron och rosmarin, pestopotatis och en klick creme fraiche. Och sallad.
Laxgryta med pepparrot, citronsaft, creme fraiche, fiskbuljong och gräslök. Pressad potatis och en sallad till.
Valnötskyckling med avokadosås och potatis.
Snabb kycklinggratäng med bacon, pasta till.
INdisk kycklinggryta med ris och kanske chapati.
En sorts lasagne med paprikasås, spenat- och fetaostfräs och rostade valnötter. Kompletterat med lite kyckling till barnen som ratade både sås och fräs...
Åt broccoli- och fetaostbiffar med tärnad tomat och tzatziki till lunch. Nu ikväll blir det isterband och stuvad potatis.
Till lunch får det bli rester från gårdagen i form av stek, potatisgratäng, ugnsrostade grönsaker och rödvinssås. I kväll äter vi kyckling- olch auberginegryta med couscous till.
Skivad aubergine med fetaost, tomatkross och pasta till lunch. Panerad fisk, kall romsås, ärtor och kokt potatis till middag.
Lunch pasta med kyckling och lite diverse grönsaker och sånt som råkade finnas hemma (citronskal, persilja, champinjoner, grön paprika). Middag strimlat fläskkött i rosépepparsås och ris till det.