Vad ska ni äta i dag 25
Lättpanerad kycklingfilé och apelsindressad chévresallad med tranbär och pumpakärnor, kamutvete till. (recept från Linas Matkasse)
Lättpanerad kycklingfilé och apelsindressad chévresallad med tranbär och pumpakärnor, kamutvete till. (recept från Linas Matkasse)
Karljohanravioli med svamp- och ädelostsås och haricots verts.
Halloumigratäng, recept finns på Kung Markattas hemsida :
www.kungmarkatta.se/default.asp
Schnitzel och aubergine på grillen, rotfrukter och rösti ugnen. Kall gräddfilssås till det.
Kycklinglår i ugn tillsammans med rotfrukter och grönsaker, ris och sky från kyckling och grönsaker.
Potatissallad i vinegrett, rostbiff i marinad (olja, soya, vitlök)
Röda danska pölser med bröd för somliga, för de andra korvpytt.
I morgon spenatlasagne a la mjölk- och äggfri.
Lammgryta
Hamburgare från Sibylla...