Inlägg från: Knastroll82 |Visa alla inlägg
  • Knastroll82

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Haha, det där med att "spara" tygerna till det perfekta projektet känner jag igen så väl.
    I början kunde man ju sätta saxen i tyger hur som helst, det spelade liksom inte så stor roll hur slutresultatet blev bara man faktiskt åstadkom någonting.
    Nu ska jag fundera, planera, vrida, vända, backa, tänka, klia huvudet, ha ågren och sen kan jag eventuellt klippa i tyget, efter noga planläggning. *skratt*

    Fridoli > Wow, så snygg! Jag skulle också behöva sy till mig själv.


  • Knastroll82
    mrsIce skrev 2011-01-27 10:44:17 följande:
    Om du har tid, lust och ork så får du gärna hjälpa mig med personliga namnlappar..?
    Visst kan jag det! Pma mig.

    Tack för all input på bloggdesignen, ska fila mer när jag kommer hem.
  • Knastroll82
    gewjyn skrev 2011-01-29 10:21:34 följande:
    coola! Inte så gulligt som det ofta brukar vara. Är det någon som har beställt de flerfärgade ränderna från MG och kan uttala sig om hur de är i kvalitén?
    Det med smala ränder i olika storlekar är som en tunn stretchig college med flossad insida, supermjukt! Har inte tvättat min bit ännu, så vet inte hur trycket håller i tvätten.

    Det med jämntjocka ränder är av tunnare kvalitet, men inte för tunn, funkar perfekt till sommarplagg som T-shitrar. Ränderna är stickade och det är ingen större skillnad mellan räta och aviga.

    Färgerna är urfina på båda, riktigt klara och knalliga. Jag är jättenöjd!
  • Knastroll82
    uppochner skrev 2011-01-29 16:43:39 följande:
    Om man beställer från worldwidelabel, betalar man först då samtidigt som man skickar iväg sitt förslag eller betalar man först senare. Om man inte vill ha logga utan mer som en sådan etikett som man kan köpa på mina namnband. Skickar man ändå ett förslag. Jag tycker att de har en väldigt knepig sida så jag fattar inte riktigt hur det går till.
    Du genomför först köpet och betalar, sen mailar du en korr till dem. De återkommer efter någon/några dagar och ger besked om din korr funkar eller inte.
    Ska du ha enkel lapp med bara text väljer du det alternativet. (text only) Dessa går att få med två (botten och text) eller tre färger (olika alternativ och givetvis olika priser)
    Vill du ha fler färger, eller vikning, så måste du välja artwork design.
  • Knastroll82
    virre80 skrev 2011-01-30 08:24:12 följande:

    Ang WWL, kan man inte maila först och betala när man vet att det funkar med designen?  Känns ju lite konstigt att spendera pengar om man inte vet att det är ok?    Ni som även har snygga lappar inne i kläderna med tvättråd, har ni skrivit matrialet också, ex 95 % bomull 5% lycra? 


    Nej, jag tror faktiskt inte det går. Färemot får du ju pengarna tillbaka om det skulle vara så att de inte kan få fram lapparna så som du vill ha dem (står i avtalsvillkoren).
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd