Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    tinni78 skrev 2010-10-28 11:16:30 följande:
    Men även om hon brukat köpa billigt annars är det ju inte alls säkert att hon förväntar sig det när det är hemsytt. Berätta för henne vad de kostar innan du syr så att hon har cans att ändra sig om hon tycker att det är för dyrt. Och som sagt muddjeans är ju mycket dyrare än muddbyxor, Nova Star tar ju 400 kr för sina och Lindex tar väl iaf nästa 200 kr.
    Jag har köpt jeans på lindex barnavdelning för 300 kronor så priset varierar en hel del!

    Jag har tyvärr också vänner som tycker allt ska vara lika billigt som Lindex och Kappahls ta 3 betala för 2. En vän tyckte mitt kompispris på 100 kr för ett par muddbyxor var för dyrt. Då kan det vara tycker jag. Jag är ingen maskin i en fabrik som kan spotta ut hundra likadana byxor i timmen. Då får det va.
  • Ogabinne
    Frida, åh så fina!! Ser riktigt gosiga ut!
  • Ogabinne

    Okej tjejer. Nu är det menast att jag ska sitta framför tv'n och låta maskinen spotta ut massor med goa tossor, men ändå sitter jag kvar i köket framför datorn. För mig är det svårt att komma igång, men när jag väl börjat vill jag inte sluta.

  • Ogabinne
    Pumpalicious skrev 2010-10-29 14:55:30 följande:
    Fy vad tråkigt det är med företag som inte håller vad dom lovar. Jag beställde en sak för nästan tre veckor sedan och blev lovad snabb leverans. Jag berättade även att jag absolut måste ha varorna senast idag då jag har marknad i morgon och behöver det tills dess.

    Den 20onde får jag ett mail att det kommer skickas dagen efter. PErfekt då hinner det ju garanterat fram! När det ännu inte kommit i tisdags mailar jag och frågar, då är det inte ens skickat men man lovat att skicka på onsdagen.
    Igår kom inget paket, så jag mailar igen och dom bekräftar att jag absolut bör på paket senast idag. Tror ni det kom något paket? Nej!
    Visst kan man ha otur med postgång men det här luktar surt lång väg tycker jag.

    Jobbigt bara att jag köpt annat material för flera hundra som skulle användas till just de här sakerna, nu blir ståndet imorgon inte alls lika roligt och jag är ARG!
    Åååh SUCK för såna företag!!! Värst vad vi alla har problem med diverse företag just nu, är det en epedemi eller vad? Hoppas du får ordning på ditt stånd någorlunda ändå i morgon!
  • Ogabinne

    Nu har jag för en gång skull lagt en order hos MT. Ska bli spännande att se om allt flyter på! Har faktiskt inte handlat där på över ett år tror jag..


     


    Idag har jag varit på IKEA och lyckades smita åt mig den ALLRA sista snutten rävtyg som var så perfekt klippt att en hel rapport fanns som kommer räcka till en gardinkappa till barnens rum. Faktiskt det jag blev mest nöjd med av besöket, så glad!

  • Ogabinne

    Vad tyst det är här inne! Har ni alla blivit bortrövade av spöken och vampyrer?

    Igår kväll lyckades jag få klart ett par tossor till kusinbarnet, en beställd klänning och 2 av 4 beställda byxor. Nu har jag bara en mössa och 2 byxor kvar att sy ikväll sen är all "måste-sömnad" avklarad och jag kan fortsätta på min tosshög. Skönt!

  • Ogabinne

    Är det förresten någon som sett ngt mer om symaskineriets tävling? I tävlingsreglerna stod det att tävlingen avslutades i fredags och vinnaren skulle dras i går men jag såg inget nytt på bloggen. Inte för att man kommer vinna direkt men ändå är man ju nyfiken.

  • Ogabinne
    D&J - Jag använder ALLTID S&S muddväv med avigsidan utåt, Jag tycker den är mycket finare så, rätsidan gillar jag inte. Jag tycker det är en smaksak, och båda funkar lika bra.
  • Ogabinne

    Uppdatering angående min ersättningssingoalla jag babblat om förut.
    Eftersom lillebror bestämde sig för att måla tusch på mina Gunilla Axén moln räckte inte tyget som var omålat till en ny singoalla, men jag tyckades snåla ihop en hängsleklänning ist. Inväntar nu spänt svar från köparen om hon kan tänka sig den ist för singoallamodellen.
    Jag blev nöjd iaf, så söt blev den!

    (Finns att beskåda i en blogg nära dig.)

  • Ogabinne

    Nähe, vilken nitlott, ingen symaskin vann jag iaf. Jag har sån jäkla otur i utlottningar och tävlingar, aldrig i hela mitt liv har jag vunnit, ändå anmäler jag mig rätt flitigt till diverse tävlingar. Och ingen kärlek har jag. Har jag missat nått??

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd