• gewjyn

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Knastroll: det nedersta stjärntyget på svart botten var jättesnyggt

  • gewjyn
    Ullerull skrev 2011-01-25 13:28:51 följande:
    Å, borde göra det samma, det bara växer och växer för jag vill inte göra slut på tygerna lite av varje måste det vara kvar...Som sagts förut - väääldigt bra isoleringsmaterial, tänk vilka elkostnader det skulle bli utan alla garderober fulla med tyg :o)
     hehe, för tygerna kostar ju inget
  • gewjyn

    Nu har jag fått hem mina retroringar från MTs rea, synd att velouren var slut, men de var fina i Jersey också. Jag beställde bruna och gulorange. Men jag blev faktiskt lite förvånad över de gulorange, som jag nog skulle kalla gula, de stämmer ju jättedåligt med bilden på hemsidan.

  • gewjyn

    Nu ska MT få lite plus, tycker att det är viktigt att även det positiva hörs. För det första så fick jag rearabatten på den bruna retroringjerseyn, trots att jag bytte tyg eftersom velouren var slut. (Det kan man väl visserligen tycka är självklart, men det är ju lätt att hävda att det är ett tillägg i efterhand till ordern)
    På en meter gula retroringar fick jag 114cm, på de två meter bruna retroringarna jag köpte var det en halvmeter extra tyg. Sen hade jag beställt jeanscollege och kan meddela att den är 2m bred istället för 1,8 som det står i beskrivningen. Det tyget var visserligen ganska snett klippt, men ändå med flera cm tillgodo på det kortaste stället.

    Nu är jag grymt sugen på att sätta igång att sy, men jag hinner ju inte, har fullt upp med min kurs och måste lägga all tid jag får över på att fixa till den.

  • gewjyn
    yrväder skrev 2011-01-26 10:57:45 följande:
    ojdå jaja, isåfall har jag nog precis slängt lite pengar i sjön....beställde ett helt gäng trådar från bibbi för ett tag sen med syftet att leta reda på dom färger jag använder ofta till OL, så jag slipper köpa snordyra rullar från gutermans.
    Turkos, kaninorange och lime som passar ex mjuka tygers lime fordon hittade jag där.

    Men olivgrön hade hon inte rätt färg, inte heller lila och lime som matchar stoff och stils mudd.

    Pratade med stoff och stil för länge sen och enligt dom ska nr 54092 (mörkare) och nr 55026 (ljusare) passa deras limegröna mudd. Så, jag beställde dom, och ett gäng som förhoppningsvis är nåt åt det olivgröna hållet, samt några olika lila.

    Aja, får se vad det blir. Beställde iaf lite mer tryckknappar samt lite mudd. Konstigt dock att deras tryckknappar i 50-pack är så mycket lättare än dom i 500-pack. Beställer man bara tryckknappar, 10 st 50-pack (dvs 500 totalt) så kommer man under 0.5kg gränsen på frakten, men beställer man 1 st 500-pack så kommer man över
    Har s&s olika fraktgränser?
  • gewjyn
    yrväder skrev 2011-01-26 12:43:12 följande:
    Sos hade förut 49 kr i frakt oavsett mängd så länge man betalade med kort. Nu har dom 49 kr upp till 0,5kg och 69 kr om det är över halvkilot. Kortkravet gäller på båda.
    Aha! Fast under 0,5kg kommer man ju aldrig...
  • gewjyn
    plura skrev 2011-01-26 21:25:01 följande:
    Fin kjol, jag tyckte också att det var svårt att förstå Ottobre från början, men efter ett tag har man bättre koll på läget och förstår fast att beskrivningen inte är den bästa.

    Har DeerDot slutat med klövertyget eller är det bara slut.
    Tyget skulle bara säljas fram till den 19/1 av någon anledning. Jag läste det i Soligs blogg och fick bråttom att beställa hem en bit gult att klä om min retrovagn med invändigt
  • gewjyn
    Pumpalicious skrev 2011-01-29 09:58:53 följande:

    Jag diggar Mg-tygers nya fiskar. Tycker dom är härligt retro.


    Jag kan inte hitta några?
  • gewjyn
    Pumpalicious skrev 2011-01-29 10:12:02 följande:
    vad knasigt, undrar om jag just köpte den sista metern. Kolla min blogg och under tyger så finns bild där
    coola! Inte så gulligt som det ofta brukar vara. Är det någon som har beställt de flerfärgade ränderna från MG och kan uttala sig om hur de är i kvalitén?
  • gewjyn
    Koocachoo skrev 2011-02-01 21:27:19 följande:
    Någon som köpt mönster på trosor från LG sömnad? Är nyfiken på hur dom är.....
    Jag har inte köpt själv, men jag vet flera som har köpt och varit nöjda.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd