• Nattsaga

    Kan min 14 åriga dotter förlova sig? :S

    Låt dom förlova sig tycker jag

  • Nattsaga

    Xtina, jag tror det är olagligt enligt lagen att han har sex med minderårig, oavsett om hon är med på det eller inte, det är vad jag hört, är inte helt säker.

  • Nattsaga

    Pizan, killen är ju inte minderårig om han är 16, gränsen går ju vid 15, då är man ju byxmyndig

  • Nattsaga

    Jag tycker vissa här inne verkar ha glömt bort hur det är när man var 14!
    Sen är det många som skriver "tänk på vad de andra ska tro och prata "
    och? Bryr ni er verkligen om så mycket vad andra tycker och tänker ?

    Skickar en kram till Xtina, tycker du får så mycket skit för dina barn så trist.

  • Nattsaga

    Xtina, ja alltid ska folk klaga på något.
    Kan säga att jg känner två par som blev tillsammans tidigt (när de var 14) och som förlovade sig kanske efter ett år, det håller än idag, och nu är de 22. Inget är omöjligt!

  • Nattsaga

    Xtina, nej det kan likväll ta slut när man är 25 eller 40 eller 60, inte just bara för man är 14 år! Om det tar slut, ja då tar det slut, inget mer med det, kan somsagt hända vem som helst oavsett ålder.

    Ja det var en riktigt onödig komentar, men tycker det säger rätt mycket om den som skrev den, omoget samt löjligt över att inte stå för den genom att vara anonym.

  • Nattsaga

    Xtina , jo och sen att folk reagerar på att hon har en pojkvän, hon är ju faktiskt 14 år trots allt, så ovanligt är det inte att ha en pojkvän då. Hur vart de själva när de var 14? Var de aldrig intresserade av det andra könet? Jaja alla är vi olika, men tycker inte du ska behöva ta så mycket skit som du får göra för dina barn , och att dina barn ska få ta sån skit från folk här som aldrig trättat dem,snacka om att dömma ut folk

Svar på tråden Kan min 14 åriga dotter förlova sig? :S