• LinUlla

    Kan min 14 åriga dotter förlova sig? :S

    pust...varför skall 14-åringar idag behöva vara så vuxna... jag som lekte med barbie i den åldern. Nu skall man se ut som 20, klä sig som 25 med brösten så synliga som möjligt (som knappt är färdigutvecklade ännu) och dessutom prata förlovning!
    Visst är det fint att man hittat nån att tycka om och hålla sig till men håller verkligen med om att någon form av kärleksgåva/smycke vore mer passande för 14 åringar som vill visa sin kärlek, nog hinner de alltid förlova sig sen.

  • LinUlla

    Ja, du undrar vad vi anser vara utmanande. Måste ju också gå o kika på era flickor...väldigt gulliga o vackra! Håller med Legewiel där med utmanande klädsel, din dotters klänning är ett utmärkt exempel på vad jag anser vara för utmande för en 14 åring. Jag skulle minsann sätta stopp direkt! Kläder där halva brösten visas på unga flickor anses jag vara för utmanande, iofs anser jag det vara för utmanande på vilken åldersgrupp som helst. Mina bröst föredrar jag att visa för min man och inte för allmänhetens blickar som i vissa fall tom. kan leda till våldtäkt. Det är också en åsikt jag kommer att förmedla till mina barn.
    Alla har vi ju rätt till våra åsikter och det här är min och ni har en annan, som ni såklart har lika rätt att ha!

  • LinUlla

    I ditt krypin under inställningar verkar det gå att kryssa i vem som får besöka ditt krypin, om du är plus-medlem.

Svar på tråden Kan min 14 åriga dotter förlova sig? :S