• Anonym

    Kan min 14 åriga dotter förlova sig? :S

    Låt dom förlova sig om dom vill tycker jag! sen om dom hänger ihop länge efter det är ju bara kul! det är ju inte som ett giftermål eller något sånt! det finns ju ingenting på papper!

  • Anonym

    Tycker alla att det är irrelevant att samma kille slagit henne blodig när hon var 13?

  • Anonym

    Eftersom flera kommenterat dina bilder i galleriet så kan jag inte göra annat än att hålla med. Jag kan absolut inte förstå varför man fotar och lägger ut bilder på sina barn som poserar på nästan varje bild. Jag tycker de flesta bilder innehåller utmanande poser på dina barn. Fullkomligt smaklöst, dina barn är så söta ändå att de inte behöver fungera som utställningsobjekt. Och i din presentation står det att din 13-åring gillar att festa.

    jag har läst många andra trådar av dig om barnens pappa, vad han gjort dem, och din dotters pojkvän. Jag tycker verkligen att du har anledning till att överbeskydda dina barn från den vuxna världen och inte kasta dem in i den....

  • Anonym

    som kille kan jag ju bara säga att JA, de kläderna är ALLDELES för utmanande. jag hade tagit henne för 16 om inte äldre. det kan sluta illa om hon går ut sådär, tyvärr! det är inget man önskar, men det är så det ser ut..

  • Anonym

    Hur kan ni låta era barn sova över hos varandra i 14 års åldern, det är ju helt otroligt!!!
    Man blir ju äcklad, ingen ide att svara mej för jag vill inte höra era löjliga ursäkter.
    Gå från att leka med barbie och GI Joes till att ha sex, finns det inget emellan för era barn? Ofattbart!

  • Anonym

    Jag är bara ute efter att skälla, tycker att det är fel och jag visste exakt vad era svar skulle bli därför var dom inte intressanta.
    Min äldsta studerar på universitet i USA och är förlovad. Hon hade aldrig några pojkar som sov över när hon var i den åldern och hade blivit besviken på mig om jag tillåtit det.
    (Hennes egna ord)

  • Anonym

    När jag gick på gymnasiet så kändes det så jävla fjortis att förlova sig. Som om en del ville känna sig extra mycket ihop.

  • Anonym

    Jag har inte sagt att det spelar nån roll vad andra tycker om man nu ska förlova sig eller nånting. Jag har bara sagt vad jag tycker och det är att de är omogna och ska vara "extra mycket" ihop. Inte för att de vill gifta sig och leva resten av sitt liv tillsammans, så långt har de nog inte ens tänkt.

  • Anonym

    alla önskar att det kan vara för evigt då man är 14.

  • Anonym

    Go for it-anonym: "Och det håller än." Är du 16 idag eller?

Svar på tråden Kan min 14 åriga dotter förlova sig? :S