• hejpa

    Nu tänder jag eld på barnvagnshelvetet

    Mrs Lo skrev 2010-03-14 15:39:34 följande:
    Jag lyckas inte ens vända hjulen på vagn-j*veln.. Har kollat igenom instruktionsboken och gör precis som det står men det går inte, vet inte om vagnen är för gammal? Den är köpt i januari -09.. Någon som vet?Var och "provkörde" Teutonia Team Cosmo igår, vilken underbar vagn. Kändes mycket mer stadig och rejäl i jämförelse med Emmaljungan. Tyvärr har de ju slutat sälja S4:an och på blocket finns det 2 stycken i hela Sverige.. Ingen som vill bli av med sin? =) Det är 10 veckors leveranstid på Cosmon, jag står inte ut med den här vagnen så länge till =/ Ni som har S4:an, hur länge kan barnen sitta i den? Enligt Babyproffsen så får barnen bara plats i den tills de är 1 1/2, MAX 2 år. Är det verkligen så?
    mina grabbar är två år och det finns gott om plats, det enda som man skulle kunna anmärka på är att de blir lite för långa för att ha sufletten uppe, men det går, fast de gillar ändå inte att ha den uppe så vi får köra på solglasögon och keps ;)
    vi hade tänkt behålla vagnen tills de slutar med vagn helt och hållet.. för det priset vi betalade för den så tänker jag knappast byta ut den efter bara 2 år...
  • hejpa
    Berit82 skrev 2010-03-13 13:13:29 följande:
    Men vad är skillnaden mellan Emmaljunga och Teutonia? Båda har väl ganska små hjul fram och borde väl därför klara snö lika dåligt?
    teutonian har stora hjul :) det där med små svängbara på en tvillingvagn, förstår jag mig inte på. det måste ju vara omöjligt att ta sig fram?
Svar på tråden Nu tänder jag eld på barnvagnshelvetet