Inlägg från: Mrs Lo |Visa alla inlägg
  • Mrs Lo

    Nu tänder jag eld på barnvagnshelvetet

    Jag är så fruktansvärt trött på vår barnvagn - en Emmaljunga Twin Cerox 360. Säkert en superbra vagn när det är barmark men så fort det är 3 mm snö på marken så slirar hjulen och det blir tvärstopp varannan meter..

    Finns det en tvillingvagn med svängbara hjul som är bakåtvänd? Någon som vet? Eller är det någon som är så nöjd med sin vagn så ni kan rekommendera den till andra?

    Så fort veden tar slut så är vagnen det första jag offrar för lite värme..

  • Svar på tråden Nu tänder jag eld på barnvagnshelvetet
  • Mrs Lo

    Tack för alla snabba svar, vad förvånad jag blir att så många svarar vid den här tiden =)

    Haha, ingen fara. Grabbarna kommer inte vara i närheten när vi eldar upp den =)

    Vilken Teutonia har ni? Kollade på deras hemsida och det finns 2 varianter, S4 och Team Cosmo. Vad kostar de i affär? Fanns inte en enda på Blocket i Stockholmsområdet..

    Var hittar man iCandy Pear? Hittade bara sidor från UK..

  • Mrs Lo

    Är det nån som har testat Teutonia Cosmo? Såg den på deras hemsida men den verkar inte finnas ute än..

    Urban Jungle har jag åxå varit inne på men våra killar är bara 6 månader gamla så jag vill gärna att de sätter bakåtvända ett tag till.. För det finns väl inga bakåtvända UJ?

    Ja Strumpan08, vi får väl kanske vänta ut vintern för nångång ska väl den här is- och snömassan smälta. (Såg iofs i Uppsala Nya tidning att snön beräknas försvinna nångång i juli.. Men vi får hoppas att det går snabbare än så {#lang_emotions_laughing})

  • Mrs Lo

    JackAnneli, det beror på vilken modell du köpte. Jag har den med pyttesmå fjanthjul där fram och de är helt värdelösa nu när snön ligger på marken.. Men vi kan ju alltid hoppas på att det dröjer en 30 år innan det blir en sån här lång vinter igen..

    Spacebeare, nä det var min man som kom hem med tidningen efter ett jobb där =) Vi bor i Sthlm men det är fasiken lika mycket snö här som där.. Vet du vilket märke som ska ge ut den nya babyjoggern? Har försökt hitta Teutonias nya Team Cosmo, den verkar vara den vagn som passar oss bäst, men den verkar inte ha kommit ut i affärerna än..

  • Mrs Lo

    Jag lyckas inte ens vända hjulen på vagn-j*veln.. Har kollat igenom instruktionsboken och gör precis som det står men det går inte, vet inte om vagnen är för gammal? Den är köpt i januari -09.. Någon som vet?

    Var och "provkörde" Teutonia Team Cosmo igår, vilken underbar vagn. Kändes mycket mer stadig och rejäl i jämförelse med Emmaljungan. Tyvärr har de ju slutat sälja S4:an och på blocket finns det 2 stycken i hela Sverige.. Ingen som vill bli av med sin? =) Det är 10 veckors leveranstid på Cosmon, jag står inte ut med den här vagnen så länge till =/

    Ni som har S4:an, hur länge kan barnen sitta i den? Enligt Babyproffsen så får barnen bara plats i den tills de är 1 1/2, MAX 2 år. Är det verkligen så?

  • Mrs Lo

    Nu har jag faktiskt beställt en UJ som jag hoppas kommer nästa vecka. Det blev en sån, även fast killarna kommer att sitta framåtvänd. Men jag var på Babyland förra veckan och köpte en sån där spegel man har i bilen, tänkte fästa den på bygeln i vagnen så ser jag iaf vad de håller på med =)


     

Svar på tråden Nu tänder jag eld på barnvagnshelvetet