Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    soda skrev 2011-05-01 21:19:48 följande:
    Var på loppis igår och hittade vad jag tror är en brio comfort (?) någon som vet när den är ifrån?
    Jag skulle tro att det kanske är mitten på 90talet?
    Vet inte alls om jag egentligen ville ha den, men hon skulle ha ynka 40:- så kände att jag var tvungen att rädda hem den


    Wow, vilket fynd! Jag har en Brio Compact i samma färgkombination och den ska vara från 1994 så mitten av 90-talet stämmer nog bra. En jättebra vagn, Comforten så grattis!
  • jagäraf

    Compacten är mer som en sulky. Inte vändbar. Trista däck. Gjordes bara ett fåtal år. Comforten är mycket bättre tycker jag.

  • jagäraf
    Misery skrev 2011-05-02 12:36:30 följande:
    Compakten har likadant ryggstöd som comforten. Första omgången som gjordes hade ballongdäck som på jag af s bild sen fick dem sittyhjul. Compakten var inte speciellt populär.
    Jag skulle också föreslå att du försöker hitta en solid. Bästa sittvagnen som gjorts tycker jag. Framåtvänd och hur lättkörd som helst.
    Den compacten jag har verkar i princip oanvänd. Tyvärr har den som ägt den låtit den stå med bromsen på ballongdäcken vilket gjort dem deformerade så den går inte att köra utan att det skumpar hela tiden. Allmänt klumpig får jag en känsla av och skulle också rösta på Soliden istället.
  • jagäraf
    AlexandraK skrev 2011-05-03 09:36:48 följande:
    Årtalet var ju rent fel. Men gud vad fin!

    www.blocket.se/lulea/Dockvagn__Raritet__33491...
    Alexxia, vagnen på bilden är en riktig Emmaljunga Princess. Det står ju i texten att det är en kopia av vagnen på bilden. Jag har mailat och bett om bilder på själva dockvagnen för några dagar sen men inte fått något svar. Har aldrig sett en dockvagn av Princessen, därför blev jag nyfiken på om det verkligen stämde. Men som sagt, inget svar, så antingen är dockvagnen såld eller så är det något annat som är galet.
  • jagäraf
    AlexandraK skrev 2011-05-03 11:31:22 följande:
    Ja nu ser jag! Hmm... Undrar om det verkligen är så att dom är likadana. Jag tvivlar på det...
    Jag tvivlar också. Vore den likadan skulle jag kunna betala nästan vad som helst ...
  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-05-03 21:09:03 följande:
    Daphnia
    Aha! Henne har man inte sett till på länge.
  • jagäraf
    Tröttimössan skrev 2011-05-05 06:39:41 följande:
    Hehe har du sett en sådan innan?
    Nej. Jag kan inte riktigt avgöra om plasten på handtaget är något de satt dit eller om det varit där från början. Fast det har samma gula färg som resten av de gula detaljerna på vagnen.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19