• Misery

    Retrovagnstråden 19

    Angående comforten så har jag för mig att dem ändrade handtagen runt 92. Personligen så tycker jag att dem var snyggare innan. Men håller med om att comforten är en av dem bättre sittvagnarna.

  • Misery

    Ang att ha syskonsits på en babynette så rekommenderades inte det för att vagnen är så lätt. Väger inte så mkt så den tippar lätt. Men till den andra brion du har så funkar det alldeles utmärkt. Men som sagt man får aldrig släppa vagnen eller lämna den utan uppsikt för alla vagnar kan välta. Sen är det en max vikt på ca 15 kg på själva sitsen.

  • Misery

    Var på loppis i går och hittade en jättefin gammal brio från 60 talet skulle jag tro. Jag blev helt kär men hade tyvärr inte pengarna att lägga ut på den..ska försöka få in en bild när sonen kommer hem för han har gömt överföringssladden till datorn.

  • Misery

    N21 det ska finnas två plastspännen som ska hålla bygeln på plats..i stället för att du tar bort den så kan du ta bort tyget och fälla ner själva bygeln mot fotstödet så mkt det går så är den inte i vägen.  Vad är det för extrachassi du har stående..kanske sittdelen passar på den så slilpper du hålla på och nita om fjädring och allt annat som måste fixas.

  • Misery

    Den där brio vagnen är inte 25 år än. Den kom väl 92 lr nå sånt.

  • Misery

    display...precis en sån babybjörn köpte jag till min dotter som föddes 88.

  • Misery

    Om bussningarna sitter så hårt fast så är dem nog inte utslitna heller. Men om dem är det så får man ta en tång till hjälp att dra ut dem. Ibland så får man skära lite med en kniv för att dela på dem och ta ut dem i småbitar. Men sitter dem fast och inte snurrar runt så behöver dem nog inte bytas nu.

  • Misery

    Ja det kan du göra eller så sparar du dem bara och byter när det verkligen behövs. För det är ganska svårt att få bort bussningar som är hela och sitter fast. Var noga med att smörja hjulen så håller dem dessutom längre och du slipper gnissel.

Svar på tråden Retrovagnstråden 19