• Plly

    Retrovagnstråden 19

    Boothwalker skrev 2010-07-01 00:05:31 följande:
    Retrovagnsträff inplanerad i skåne nån gång i slutet av juli (ev början av augusti) beroende på när folk kan. Studiebesök på brio med eller utan guide (har kontakt med dem men har inget bestämt) är inplanerat. Emmaljunga om de svarar på mitt mejl och går med på det hela.
    För intresseanmälan: Inboxa mig eller kontakta mig på [email protected] (mejl eller msn, vilket du vill) säg när du kan och vad som passar bäst så får vi se om vi kan pussla ihop nåt så bra som möjligt. =)
    Vore kul om många kunde komma =)
    //Boo
    Kul! Har mailat intresseanmälan till dig
  • Plly
    jagäraf skrev 2010-07-01 13:30:30 följande:

    Så sött tyg den här har. Hade den funnits närmare hade jag lagt ett bud. www.tradera.com/Jattefin-o-smidig-vandbar-Emm...


    Är oxå sugen på den rutiga men jag får nog hålla mig lite...

    För övrigt så köpte en vän den här i veckan:
    http://www.blocket.se/malmo/Jattefin_Streng_fran_1970_talet_27746603.htm?ca=11&w=3

    Den är heeeelt fantastisk! (sittdelen)
    tänk om man själv orkat hämta eller betala bussgods...Buhuu...men jag får tjata så jag får ärva den när hennes barn vuxit ur den :-P
  • Plly
    jagäraf skrev 2010-07-02 09:59:21 följande:
    www.blocket.se/stockholm/Retro_barnvagn_Emmal...

    Billig och snygg.

    Det är nästan så att jag undrar om det är något magiskt med överdragen/fotsackarna till just Princessvagnarna? Allt som oftast står det i annonserna att fotsacken saknas. Jag har tre stycken Princess, två enkel och en tvilling och fotsackarna saknas... Undrar om det inte fanns några från början? Fast jag tror att jag vid något enstaka tillfälle sett annons där det fanns med.

    Någon mer än jag som fått problem att logga in på fl sedan igår? Jag blev utloggad och nu kan jag inte logga in hur jag än gör. Varken med fl:s nya log in eller om jag byter. Som tur är har jag tråden upplagd som favorit och då kommer jag in automatiskt. Gissar att jag gör någonting fel
    Snyggggg! synd att överdraget saknas...kommer ju få en novemberbebis och jag får för mig att det kan vara bra att ha...
  • Plly
    UpsyDaisy skrev 2010-07-06 11:57:21 följande:
    Min dotter och jag går på familjestödjarnas sommaraktivitet på ett ställe i Malmö. I garaget har jag hittat världens underbaraste sittvagn...en gammal retro Kermit the frog-grön Brio sittvagn. Helt underbar och i perfekt skick! Åh vad jag vill ha den! men alla grejjerna i deras garage är saker som har skänkts och ska vara till familjer i nöd....så jag måste hamna i nöd först...och med tanke på att jag redan äger 3 stycken retro-vagnar varav två av dem sittvagnar, så tror jag inte det är så mycket "nöd" på mig :P Dottern börjar dessutom tyvärr bli för stor för vagn.
    Jag skulle ta vagnen och skänka en peng istället alternativt ställa dit en kartong med barnkläder/leksaker/prylar eller dylikt som någon annan familj kan ha nytta av. Uppenbarligen vill föräldrar i nöd inte ha en grön snygging...Nej jag ser inget fel i det bytet!
  • Plly
    aLttjolajban skrev 2010-07-07 13:53:03 följande:
    Testar länken
    Den lurviga åkpåsen vill jag gärna ha....! Var det dina saker?
  • Plly
    Plly skrev 2010-07-07 15:27:53 följande:
    Den lurviga åkpåsen vill jag gärna ha....! Var det dina saker?
    Den blå med vitt lurv för att förtydliga
  • Plly
    Fru J skrev 2010-07-09 16:48:32 följande:
    åh, gud så fin! nästa så jag skulle vara beredd att köpa den, men vi bygger om köket, så inge mer vagn just nu!
    *dreglar* hjälpppp den är verkligen sååå snygg...
  • Plly
    Swinghunny skrev 2010-07-13 14:27:50 följande:
    Nej, fick väl solsting, tänkte inte alls på att ta en bild! (helt olikt mig, jag som i vanliga fall nästan springer efter folk för att fota deras vagnar!!!)
    Gravidhjärna kanske, precis som jag?
Svar på tråden Retrovagnstråden 19