Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Visst är det en Emmaljunga. Jag tycker hon som har den där "barnvagnshörnan" ofta verkar lite okunnig. Om jag hade sålt den här vagnen har jag t ex fixat så att suflettens volang inte var slapp.

  • jagäraf


    Har satt upp mitt gamla dockskåp. Det verkar inte vara ett Lundby utan det står LL-någonting på baksidan. Tyvärr är det mesta i dåligt skick och köksmöblerna helt borta. Men det var skoj att få ställa dit SX-Lundbydockvagnen!
  • jagäraf

    Åh, tack EowynAurora, vad kul att veta! Jag har alltid trott att det var ett Lundby och först härom dagen när jag tog upp skåpet ur källaren så såg jag att det inte stod Lundby på det. Jag är född 1961 och min mamma köpte skåpet kanske 1963. I början av 70-talet fick jag en undervåning till skåpet och den var Lundby och passade perfekt. Hade även stor simbassäng men någon gång under åren har dessa saker försvunnit.

    Samlaren på tv nu ikväll var Eva i Björklinge som några av oss här i tråden känner och har träffat. Jätteskoj att se!

  • jagäraf


    Så här ser köket ut i sin helhet. Hela väggen sitter ihop s a s och är lite svår att få på plats. Kaffebryggaren är från 70-talet, köket tidigt 60-tal och kylen någonstans mittemellan. Lampan hittade jag på mitt jobb för ett tag sedan, var trasig och skulle kastas!

    Golvet är inte original. Inte heller väggen till vänster. Min syster "hjälpte" min äldsta dotter att göra iordning skåpet i slutet av 80-talet. Tyvärr
  • jagäraf

    Alexxia, dina dockvagnar är superfina och så billigt du hittat dem!

  • jagäraf

    Jag misstänkte att det var en bumling. Tyvärr är den spräckt på ena sidan men å andra sidan hade den inte kastats om den varit hel och då hade jag nog fått betala en hel del för den.

    Vi fick in ett gäng äldre dockskåpsmöbler, från 50-talet kanske, på mitt jobb. Jag ställde upp dem i ett skåp så snyggt jag kunde. Vi visste inte vad vi skulle begära för dem utan lät dem gå som på en auktion. Det var en gammal spis med lite tillbehör, två möbelgrupper, en öppen spis, en flygel med pall och så en lampkrona. 950:- kronor fick vi för det och han som köpte sakerna fotade min uppställning av dem noggrant för han ville ställa upp dem exakt likadant hemma

  • jagäraf



    Förlåt att jag kapar tråden med mina docksskåpsbilder men här kommer två till. Badrum i 70-talsstandard med misshandlade väggar (av syrran förstås). Vardagsrum i 60-tal tror jag. Mycket fläckar på originaltapeterna av fästmassa.
  • jagäraf


    Det här har ingenting alls med vagnar att göra men jag måste bara få visa en bild jag tog av vår gård med min mobil alldeles nyss. Det blev som en oljemålning
Svar på tråden Retrovagnstråden 19