Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    BW, tyvärr har jag ingen bild men det såg inte alls ut som på din. Bl a fanns inget extra tyg, "påse" bak på sufletten utan det var bara det övre så att säga. Superdålig!

  • jagäraf

    Min dotter är född i september 1982 och vi köpte vagnen  när hon var runt halvåret så gissningsvis då i mars 1983. Sufletten köpte jag flera år senare men i samma tyg.

  • jagäraf

    Detta måste väl vara en Brio Romantic fast med chassi med lika stora hjul? Om liggdelen hade varit i bättre skick hade jag erbjudit köparen att byta mot min grå liggdel... http://www.tradera.com/Briobarnvagn-80tal-orginal-hjul-och-valbevarad--auktion_340815_126767127 Alltså, den ser jättefin ut men min ser i princip oanvänd ut fast jag skulle hellre velat ha en i beige eftersom jag har ganska många gråa vagnar redan.

     

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-01-30 18:22:29 följande:
    Hm. Weird. För de hade väl inte kim och kimi samrtidigt? och Vår röda kimi köptes 85...
    Den kan väl ha kommit 1984? Ingen som har en katalog från den tiden?
  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-01-30 18:22:29 följande:
    Hm. Weird. För de hade väl inte kim och kimi samrtidigt? och Vår röda kimi köptes 85...
    Jag förstår nog inte riktigt vad det är du tycker är wierd?
  • jagäraf

    Min Rondo har ett sånt chassi med såna däck. Den är från 1985 (t o m daterad inuti ). Överdelen på Nemias vagn är dock från typ 1979/80 om jag inte minns helt fel. Hittar inte min pärm med broschyrer, grrr!

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-01-30 21:52:45 följande:
    Sant.
    Min kompis låg i en sån som Nemias (fast grön) och hon är född januari 81. Och hennes päron kan ha köpt förra årets modell så 79-80 stämmer nog rätt bra =)
    Det är en jättesnygg modell med det chassi som jag är van att se den med, med heltäckande slätt handtag, de äldre hjulen med metallkåpa och så stänkskärmar. Någon i tråden hade väl en sån för ett tag sedan, en blå? Hon som hette familjetrollet förut, byter signatur då och då...
  • jagäraf

    Om någon undrar varför jag är intresserad av Nemias vagn så är det för att min dotters kompis funderar på att köpa den och jag är ju själv lite känslig för "hopplock". Inte för att jag känner dotterns kompis och hon kanske inte bryr sig alls men kanske vill veta?

  • jagäraf

    Så var det ja! Tyvärr hade hon inga bilder i sitt galleri längre och jag tror hon har sålt vagnen dessutom. Supersnygg var den iaf.

Svar på tråden Retrovagnstråden 19