Inlägg från: anneliesofia |Visa alla inlägg
  • anneliesofia

    Retrovagnstråden 19

    jagäraf skrev 2010-04-19 20:04:31 följande:
    Jag tror att din bruna vagn är en Emmaljunga från ca 1974. En sådan som min blå nedan. Emmaljungavagnarna hade inget namn på den tiden utan bara ett nummer. Vilket just den här hade vet jag dock inte.
    Ja, det verkar vara en sån. Pappa sa att den hade stora hjul och det har den ju. Fin vagn, den skulle man haft kvar.
  • anneliesofia
    Boothwalker skrev 2010-04-19 20:27:29 följande:
    Kan inboxa min bloggadress =)
    Ja gör det!

    Kollade på Kappahls Vintage Stories häromdagen och de har ju hur fina grejer som helst men tyvärr har de bara jättetjejiga grejer med volanger och spetsar. Försöker visserligen att va könsneutral men det känns ändå lite väl att sätta på en volangklänning på en pojke. Till er som har döttrar eller vill ha klänning på pojkar kan jag varmt rekommendera Vintage Stories.
  • anneliesofia

    Mariannel: Jag tar tacksamt emot ännu fler länkar och tips om du har. Har kollat Old Touch tidigare men aldrig för att kolla barnkläder. Kanke åker dit en sväng imorgon då, det är en trevlig tjej hon som har butiken.


  • anneliesofia

    Yukio: Jag hann inte se ditt inlägg innan vi åkte men jag var faktiskt på Uni och de hade jättefina grejer. Köpte en vit hjälmmössa eller skridskomössa som jag har förstått att det kallas, hur fin som helst. Stod vagnen kvar när du kom hem?
    Vad snällt att jag får krokarna! Boothwalker kanske kan posta dem tillsammans med selen? Om du inte hunnit posta den redan förstås.

    Lurv: Tack ska du ha, jag kollar alltid in kupan och Myrorna. Klart man kan fynda där men just nu vill jag hitta lite mer "exklusiva" secondhand eller retrobutiker eftersom jag är ute efter särskilda saker. Det är svårt att gå till Myrorna om man har bestämt sig för att man vill ha exempelvis en svart jacka. Om du lägger ut på Tradera så kommer jag säkert se dina saker för jag kollar där jämt. Tack iaf!


  • anneliesofia

    Lurv: Förresten, du frågade ju vad jag letar efter. Framförallt jacka men även stickade koftor i storlek 74-80. Pojk eller flick spelar ingen större roll men jag har en pojke. Jag gillar 60 och 70-talskläder bäst men just stickade koftor brukar ju kunna va ganska tidlösa. Om du har något sånt så är jag kanske intresserad.


  • anneliesofia
    AlexandraK skrev 2010-04-20 20:50:54 följande:
    Jag har en röd Pop-kofta som jag inte är speciellt förtjust i. Tycker den ser retro ut men du kanske vill ha mer retrofärg? Tror det är 80 eller 86.
    Ja, jag vill ju ha lite mer hemstickat typ, men tack ändå!
  • anneliesofia
    Boothwalker skrev 2010-04-20 20:40:22 följande:
    Ja jag tänkte jag kunde göra det om du inte hann få dem. Men då skickar jag selen nästa vecka eller nåt då. Förhoppningsvis med krokar =)
    Perfekt! Hoppas du kan göra nåt med sittdelen.
    lurv skrev 2010-04-20 20:53:08 följande:
    Jag har nog dessvärre bara mindre grejor men jag har en jätteläcker vintermössa som han kanske kan ha i vinter Det är en brun mössa med gröna och gula vågiga ränder påsydda och en stor gul/brun/grön tofs, lite som en samemössa.
    Det låter fint, lägg gärna upp en bild. Låter lite som den här mössan i butiken som Yukio tipsade mig om. butikunder.com/produkter
    spuff skrev 2010-04-20 20:58:45 följande:
    anneliesofia: Ja, visst har Uni fina grejer! Under är också en fantastisk söt liten butik, den ligger precis bredvid skolan där min man jobbar. Idag skickade han en bild på en söt dockvagn som de sålde där, det är den jag försöker lägga in i tråden.
    Kollade in Unders hemsida, såg jättefint ut!
Svar på tråden Retrovagnstråden 19