Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    Bambusa skrev 2011-01-08 23:21:47 följande:
    man kan ju alltid försöka Oskyldig  ångrar så att ja inte bjöd på den, för ja va för feg att få den skickad...
    Klart man ska försöka! Jag är glad att du inte bjöd, jag fick den ju för 37 kronor. Visserligen kostade det några spänn att åka kommunalt från Täby till Saltsjöbaden men bara det var ett vackert äventyr i sig.
  • jagäraf

    N21, går det inte att fixa comforten du har? Jag minns inte vad det var för fel på den.

  • jagäraf

    N21, det låter inget vidare. Den såg ju helt okej ut på bilden om jag inte minns fel. Trist

  • jagäraf

    N21, om du inte absolut måste ha en retrovagn så tror jag att Brio Nova är en utveckling av Comforten. Den har gjorts i ganska många år nu och kan säkert hittas för en femhundring.

  • jagäraf
    Bambusa skrev 2011-01-11 16:58:56 följande:
    okej, tackar.. ska kika vidare på den, vill ju inte ha ett stort skepp nu när hon är 2 år.. vilket många av sittvagnanrna som går att vända annars är.. hittar ja en fin retrovagn blir de den ist, men annars får de duga med en nyare, hennes välmående lär komma först.. gondol på buss va ingen hitt...
    Brio Novan är iofs större än Comforten men inte sådär jättestor. Dessutom har den reglerbart handtag och ett härligt gung (tror jag).
  • jagäraf
    Uliise skrev 2011-01-15 18:11:09 följande:
    Nä gud vad sniket!!! Andra auktionen du poster där, det måste vara EXAKT den vagnen som låg ute i typ onsdags, för 350:-  För hur många sådana ligger ute?

    Jag sparade bilderna från Blocket:



    Oj då, någon som försöker göra sig pengar? Undrar bara om hon verkligen får 4500 kronor. Skulle vara intressant att veta.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19