Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    GOD JUL Tomte  allihop!

  • jagäraf

    Tjodjuret, jättesnygg vagn! Vilken dröm att hitta en sådan på vinden i sitt hus! Tyvärr vet jag ingenting om Hesbavagnar.

  • jagäraf

    Bellamorte, en sån dockvagn som din mörkblå köpte jag till min dotter på hennes 5-årsdag 1987. Fast hennes var ljusblå. Tyvärr var den lite skadad men jag var tvungen att ta den för det var butikens sista ex. Jag minns inte vad som var fel men den liggdelen säckade ihop på något sätt hela tiden. Dottern var heller ingen riktig dockmamma och jag minns inte alls var vagnen tog vägen sen. Synd!

  • jagäraf
    Insatt skrev 2011-01-05 17:11:56 följande:
    Ok! Mamma köpte den till mig för extra semesterpengar hon fick ut utan att hon räknat med det. Då var jag fem så det var nog 1987 (är född i december -81). När jag tog den på första promenaden stannade min granne som hade en dotter i min ålder mig och sa att min vagn var ful (ja det är sant, vuxna människan!), hahahahaha. Jag höll inte med och lät det inte göra mig ledsen heller.
    Usch, vilka trista människor det finns!

    Min dotter är född i september 1982. Jag vet att de fanns även i rosa och en sån ville jag köpa. Men leksaksaffären i Täby Centrum hade bara detta ex och jag var tvungen att köpa den som sagt. Den blev ingen större succé hemma och det berodde nog delvis på att den inte var helt okej
  • jagäraf
    Uliise skrev 2011-01-06 09:37:05 följande:
    Brio Comfort är väl också ett bra alternativ? Den ska ju vara en ypperlig sittvagn enligt er här
    Jag skulle just gå in och rek Brio Comfort Som sagt, en jättebra vagn enl många av oss här. Fanns från mitten/slutet av 80-talet och en bra bit in på 90-talet. Den på bilden är från någonstans andra delen av 80-talet.

  • jagäraf

    Jag tror också att det kan bli jättesnyggt, Minezza.

  • jagäraf
    Bambusa skrev 2011-01-08 14:14:38 följande:
    men du kan alltid sälja den rosa comforten till mig så kan du köpa den med gott samvete Oskyldig
    Nähä du...
Svar på tråden Retrovagnstråden 19