Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    EowynAurora skrev 2010-10-04 11:07:39 följande:
    oj vad effektiv du e tack för hjälpen.
    Varsågod! Jag gillar helt enkelt att ta reda på grejer så det var ett rent nöje
  • jagäraf
    Misery skrev 2010-10-05 17:50:49 följande:
    nu sk misery lägga sig i lite...Babybjörn hade ingen blomma utan ett rött hjärta till sina barnvagnshängen..Blomman tillhörde fischerprice barnvagnsleksaker...man kunde även köpa den separat fanns gul eller röd.
    Ja, just det! Jag har aldrig haft några Babybjörnleksaker och därmed aldrig något hjärta. Däremot flera fisherprice.
  • jagäraf
    MaryMalou skrev 2010-10-06 20:14:01 följande:
    Angående syskonvagnar. Min son var 3 år och 4 månader när lillasyster föddes. Vi tänkte aldrig tanken att skaffa syskonvagn utan har klarat oss bra med ståbräda, pulka och trehjuling/cykel åt honom och ibland vagn och lillasyster i sele. Men Bertil älskar fortfarande att åka vagn och båda skulle tycka att det var så kul att åka vagn ihop. Nu känns det ju knäppt att köpa syskonvagn åt en 4-åring och en 9-månaders men skulle jag springa på en för en 100-lapp eller två skulle jag nog slå till. Det skulle förenkla så mycket när jag är själv ute på heldagsutflykter med båda två och framförallt skulle de tycka att det vore så kul.
    Min trea var 3,5 år när lillasyster föddes och vi körde också med ståbräda. När hon var runt året köpte vi en gammal dubbelkim för Erik gillade också att åka vagn. Men det blev helt enkelt för trångt och även lite för tungt att köra/svänga vagnen med ett så pass stort  barn så det blev inte många färder i den. Dessutom tappade den ofta ena däcket vilket gjorde allting ännu värre...
  • jagäraf

    Grattis Izindra! Även min trea var en pojke men jag hade en av varje innan

  • jagäraf

    Jättesnygg vagn, Swinghunny! Näsbypark, det är mina gamla barndomstrakter

  • jagäraf
    augusta01 skrev 2010-10-13 19:44:12 följande:
    hej !
    jag har precis köpt en gammal vagn med vita gummihjul varav det ena gnekar ganska högt när man kör den inomhus på parkettgolv, är det någon som vet om man kan göra nåt åt det? vi ska bara ha den inomhus som sovvagn så det är lite irriterande...

    hoppas någon vet något smart!
    Om det är gummit mot fälgen som gnekar så kanske du kan försöka peta in lite matolja emellan.
  • jagäraf
    Becka 77 skrev 2010-10-17 16:09:21 följande:
    Ja det var ett riktigt bra pris! Gav dock det dubbla för den eftersom hon var så gullig. Vi var de som ringde först och trots att det fanns de som efteråt ringde och bjöd mer pengar så gick hon efter turordning.
    Den hade varit värd  det 10-dubbla
  • jagäraf

    Oj Nemia, ska ni separera eller flytta hela familjen?

Svar på tråden Retrovagnstråden 19