Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    pucken skrev 2010-04-09 07:09:51 följande:
    Nån som såg Antikrundan igår? Nästa vecka kommer de ha ett inslag om barnvagnar, det känns om om de flesta här kan vara intresserade av att se det Och jag får hit min "nya" Emmaljunga om knappt två veckor. Jag längtar efter att få hem min kärlek!
    Spännande! Jag gick in på svt.se och kollade trailern och jag tycker det ser ut som Helene Billgren?
  • jagäraf
    Plly skrev 2010-04-09 11:40:46 följande:
    Hello! Har följt den här tråden länge nu men jag kommer inte ihåg om jag skrivit något Har 4 retrovagnar + 2 dockvagnar, senaste vagnen är en knallgrön 70-talare, sittvagn som vi nu har räddat efter att ha sett den legat på en skräphög i över 3 år nu. Den behöver dock MYCKET kärlek innan den går att använda... Har någon ett bra tips på hur man lagar, alternativt ersätter den spruckna plasten/gummit på handtaget till vagnen? *Måste fota vagnarna och lägga upp*
    Hej, vilken jättefin AWN-vagn du har i ditt galleri. Ska bli spännande att få se bilder av dina andra vagnar. Tyvärr har jag inget tips ang plasten på handtaget, hoppas någon annan har det.
  • jagäraf
    Den Osynlige skrev 2010-04-10 19:06:17 följande:
    vad konstigt det ser ut med bara stänkskärmar på bakre hjulen.de 50-talare jag har haft så har de haft stänkskärmar över alla fyra hjulen
    Jag tycker den var supersnygg!
  • jagäraf
    Fru J skrev 2010-04-12 14:10:48 följande:
    Emmaljunga-vagnen är helt riktigt en princess
    Men är det en tidig modell då för de princess jag har har rundade hörn på liggkorgarna.
  • jagäraf
    Fru J skrev 2010-04-12 15:28:42 följande:
    Ja jag vet inte exakt när den tillverkades, men i slutet av 70-talet, början på 80-talet. Jag är född -82 och den Princess som mina föräldrar köpte till mig hade såna hörn, ej rundade.
    Aha, okej. Jag trodde alla Princess såg ut som den nedan. Men den med fyrkantiga hörn var snygg också.

  • jagäraf
    anneliesofia skrev 2010-04-13 22:50:34 följande:
    Jag funderade på det men jag tvivlar på att nån vill ha den eftersom det bara är sittdelen, utan chassi. Tror nämligen jag ska spara liggdelen med chassit.
    Jag tror man kan få en slant även för bara en sittdel. Många har ju liggvagnar, det chassi du har är ganska vanligt, men saknar sittdel. Men som sagt, möglet måste ju naturligtvis nämnas. Jättefin vagn för övrigt.
  • jagäraf

    Ang Ringon som de tror är en Kimi så har jag mailat med dem men de vägrar visst tro på mig. De har talat med en "retrovagnsexpert" som säger att det är en Kimi...

Svar på tråden Retrovagnstråden 19