Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    Här kommer bilder av valparna som nu hunnit bli drygt sex veckor.. De är fullkomligt omöjliga att fota när de är fria så det får bli lite fängelsebilder

    Förresten, jag köpte en Brio sulky från slutet av 80-talet/början av 90-talet på bakluckeloppis i Täby idag. Bild kan komma i morgon om intresse finns.



    Moltas, som vi ska behålla.


    Melker.


    Melvin.


    Malte.


    Majken, som vi också ska behålla.

     

  • jagäraf

    Alexxia, det är vår första valpkull. Anledningen att de heter på M är att mamman heter Mimmi

  • jagäraf
    Uliise skrev 2010-08-21 23:15:49 följande:
    Fina valpar och fina namn på dem Glad Visst är melvin blue merle? tycker det ser ut som det.
    Jag vet inte hur Melvin kommer bedömas. Han var helt vit från början men har blivit mer och mer grå/silvrig ju äldre han blivit. Spännande!
  • jagäraf
    Bambusa skrev 2010-08-21 22:55:11 följande:
    lägger in en fråga, va på loppis idag å såg en emmaljunga tvilling sulky, ganska smal model, grillrigt tyg, smutsig och en reva på sufletten, chassi och hjul såg dock helt okej ut, är 350kr bra pris då, smutsen vet man ju inte om den går bort eller inte.. hålet kan man ju handsy ihop.. men ja gillade inte tyget, så d skulle nog få bli ett projekt att klä om.. de tycker ja är okej om de är smuts som inte går bort och trasigt.. samma tyg inne som ute, vad an de vara, skulle ju tagit kort med mobilen, men dotter sprang runt å levde om så ja hann inte... såg inte ens hur mkt viloväge de va..
    Det var säkert en Double Trouble (dubbelkimi) från 90-talet. En jättebra vagn men jag tycker 350:- var mycket pengar med tanke på hur skicket verkade vara.
  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2010-08-22 14:08:31 följande:
    Ska snart rasta min svartröda... =)
    Ska du ha någon i den?
  • jagäraf

    Är det för någon mer än jag som uppladdningen av bilder inte funkar som den ska? Det hände härom dagen också, sen gick det bra men nu funkar det inte igen. Varken direkt i tråden eller i galleriet. Grrrr!

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2010-08-22 15:16:49 följande:
    Jupp =)
    Vad?
  • jagäraf


    Den här vagnen köpte jag idag. Det är en Marmet från 1966.
  • jagäraf

    BW, nu blir jag lite osäker. Menar du att Marmet och SX är samma märke? Det vet jag inte om det är, tror inte det är så. Iaf, jag har 4 SX och en Marmet.

    Lallan, som vanligt ser vagnen finare ut på bild än i verkligheten. Men den är ändå superfin Jag tog en promenad genom bostadsområdet med den och såg att folk slängde (avundsjuka?)blickar mot den

Svar på tråden Retrovagnstråden 19