• Mirla

    Retrovagnstråden 19

    spuff skrev 2010-06-18 22:12:27 följande:
    Mirla skrev 2010-06-18 22:03:26 följande:
    161 går från bagarmossen till midsommarkransen så den går inte riktigt dit.
    Jorå, den stannar utanför mitt hus! Men tyvärr går den inte på helgen.
    Eller förresten, det var ju helg när jag åkte :)
  • Mirla
    Lambi87 skrev 2010-06-18 22:33:06 följande:
    Heter den så? Comfort? Den ser ju väldigt skön ut iaf! :D
    Hoppas på att dottern kommer trivas med den! Hon gav mig ett fint solskensleende när jag sa att jag har köpt en rosa vagn till henne! :D
    Nu har jag skickat förfrågan på en fin svart sele med, så får vi se, måste ha tag på en fin åkpåse oxå! Svart eller vit måntro?
    Dottern har börjat visa starkt intresse av att vilja sitta ner, så jag har funderingar på att börja introducera sittvagnen när hon är 4 månader eftersom att det finns fullt liggläge på den, tycker ni att det låter okej, eller ska jag försöka vänta lite till?
    Jag har en comfort till min 5-månaders. Började använda den när han var 4 ½ månad. Det funkar bra men när man har den i halvt liggläde så hasar han lätt ner. Nu kan han sitta i sittläge kortare stunder och trivs jättebra! Men sen är det ju fullt liggläge i den så den är perfekt!
  • Mirla
    Boothwalker skrev 2010-06-18 22:19:03 följande:
    Jag kommer dit vid tio. Men ska leka med en kompis till typ 15-16...

    Ja det lär ju vara galet mycket folk vilket inte gör det roligare direkt. Min mamma och syster är där för att kolla på bröllop. Jag vill bara hämta vagnar och leka med folk =)
    Jag är ju inte så aktiv i tråden och inte så "känd" men jag kan komma förbi Bagarmossen en sväng imorgon om du känner för det. Eller om du vill komma till mig, 161 går hela vägen till mig på helgerna :) 20 minuter tar det. Men sambon har över lite folk på brädspelsdag här så det är lite crowded hemma hos mig. Men du är varmt välkommen ändå om det låter intressant!
  • Mirla
    Lambi87 skrev 2010-06-18 22:42:38 följande:
    Okej, då vågar jag nog börja introducera den när hon är 4 månader.
    Ingen som vet vart man kan hitta en passande åkpåse till vagnen? Annars får jag väl ta och sy en...
    http://www.tradera.com/Akpase-BRIO-auktion_161117_114333720

    Kanske kan passa? Nya åkpåsar kostar nog en slant och jag tycker iaf att det är roligare med retro :)
  • Mirla
    Boothwalker skrev 2010-06-19 11:15:52 följande:
    en vagn hämtad och en kvar =)
    Hej, spännande :)

    Jag har fått lite problem här, min lillkille verkar ha feber och är allmänt nere så jag kan tyvärr inte komma förbi idag. Typiskt nog så dog min jäkla dator igår innan jag hann spara ditt telefonnr. så nu kan jag inte ringa dig heller! :(

    Någon annan som har mobilnr. till Booth så att jag kan höra av mig? Vore jättegulligt om ni kunde inboxa det till mig i så fall.
  • Mirla
    MaryMalou skrev 2010-06-29 21:07:14 följande:
    Nu blir jag nyfiken! vem då? Vet jag vem du är?
     
    William. Vi har träffats lite flyktigt på några fester som han haft, vad jag minns. Linda heter jag egentligen, även (av William, en gång i tiden) kallad kusinLinda eller blondLinda för att inte blanda ihop med hans förra tjej :)
  • Mirla

    Min mor har fyndat 2 vagnar åt mig idag!

    En Brio från 70-talet och en sulky som jag skulle tippa på är 60-tal. Rätta gärna årtalen om jag har fel :)
    Brion är tydligen i fint skick, lite solblekt som dom blir, men den hade tyvärr lite mögel inuti sufletten, förhoppningsvis går det bort på nåt vis. Den saknar footsack och har som synes nya hjul som inte är så fina. Kanske kan jag byta mot hjulen på min Brio comfort? Sulkyn är i jättefint skick! Och det bästa av allt är priset; 150 kr för brion och 100 kr för sulkyn! I dag är jag glad!

    Nu är jag alltså ute efter en footsack och framförallt hjul. Dyna tänkte jag sy själv i rosa med vita prickar, matchande fodret. Så hojta gärna till om ni har några passande hjul som ligger och skräpar :) Berätta gärna om ni vet årtal och modell o.s.v.



  • Mirla

    Men den röda har såna där knäppspännen på sufletten. Trodde det var typiskt 70-tal?

    Tror ni hjulen från min brio comfort kan passa? Tror de blir snyggare än de som sitter på nu iaf.

Svar på tråden Retrovagnstråden 19