• Fru J

    Retrovagnstråden 19

    Misery skrev 2010-06-16 14:03:26 följande:
    nä den där emmaljungan är nyare än dubbelkimin och double trouble för den har inga sufflettspännen.
    ja det har du ju rätt i. Tittade inte så noga på bilden, då är det ju en Dubbel-rio :)
  • Fru J
    Boothwalker skrev 2010-06-16 21:21:49 följande:
    Ingen i stockholm som vill adoptera mig en stund på lördag eftermiddag/kväll? Jag vägrar finns i bagarmossen och vägrar åka kommunalt ensam =)
    (Belöningen blir att ha möjlighet att se två av mina nya vagnar live =)
    Jag är bra på att hoppa, men inte lika bra på att landa - Mowgli 4 år
    Tyvärr Håller till i västra delarna och är upptagen på lördag, men hade jag inte varit upptagen hade jag gärna adopterat dig en stund
  • Fru J
    Swinghunny skrev 2010-06-17 18:33:49 följande:
    Har inte velat säga något tidigare med rädsla för att det inte ska bli av...men jag kan nu efter första ultraljudet kanske våga viska lite om att jag....
                                             Ska få en liten {#emotions_dlg.flower} BEBIS {#emotions_dlg.flower} i början av november



    Mitt största problem är: Vilken vagn jag ska använda!!!! :-S (och namn till bebisen såklart)...
    Life is like a rollercoaster!
    Grattis!!
  • Fru J
    jagäraf skrev 2010-07-02 09:59:21 följande:
    www.blocket.se/stockholm/Retro_barnvagn_Emmal...

    Billig och snygg.

    Det är nästan så att jag undrar om det är något magiskt med överdragen/fotsackarna till just Princessvagnarna? Allt som oftast står det i annonserna att fotsacken saknas. Jag har tre stycken Princess, två enkel och en tvilling och fotsackarna saknas... Undrar om det inte fanns några från början? Fast jag tror att jag vid något enstaka tillfälle sett annons där det fanns med.

    Någon mer än jag som fått problem att logga in på fl sedan igår? Jag blev utloggad och nu kan jag inte logga in hur jag än gör. Varken med fl:s nya log in eller om jag byter. Som tur är har jag tråden upplagd som favorit och då kommer jag in automatiskt. Gissar att jag gör någonting fel
    jodå, det gjordes med fotsack. Den jag har i mina ägor nu har fotsack både till ligg och sittdelen. Den jag ägde tidigare men skänkte vidare hade också fotsack (bara liggdel). Men det är lustigt hur många fotsackar som försvinner. Håller med om att det saknas fotsack till de flesta vagnar som säljs.
  • Fru J
    Misery skrev 2010-07-03 17:25:42 följande:
    Det där med fotsacken. Minns när jag jobbade i barnvagnsaffär kunder som kom in och tappat fotsacken till vagnen. Dem hade haft den under i varukorgen och den blåst iväg. eller så hade dem haft den liggandes lite slarvigt på vagnen så hade dem tappat den. Dem flesta valde att inte köpa ny då dem hörde vad den kostade. Då i början av nittio så ville brio ha ca 600 kr för en ny.
    det låter ju faktiskt ganska troligt, att den blåst iväg, trist, för det är ju så fint med fotsackar!
  • Fru J
    Uliise skrev 2010-07-23 22:15:31 följande:
    Är det någon här som har en bild/vet mer om emmaljunga princess i tyg? Har flera bilder på olika princess men endast i plysch.
    Min Emmaljunga Princess är i tyg, mörblått. Bilder finns i mitt galleri. Kan eventuellt ha fler bättre bilder på vagnen om du är intresserad?
  • Fru J
    Uliise skrev 2010-07-25 17:07:37 följande:
    Nej det räcker bra så, vad kul att få se en! Började undra om det fanns fler i tyg... Är de vanligare i plysch? Jag har en lila/grå i tyg (finns i mitt galleri) och det är fram till nu den enda jag sett i tyg.
    Åh vad fin din vagn är! Underbar färg!
    Vet faktiskt inte vilket som var "vanligast", hade en likadan Princess när jag var liten -82, men den sålde mina föräldrar (kunde ju inte veta vilken barnvagnsfantast jag skulle bli), så jag blev överlycklig när jag fick tag i en med tyg i samma färg som "min" var. Så ja, tre Princess med tyg har jag sett då Skulle tippa på att plysch var vanligast. Emmaljunga verkar ha haft plysch på väldigt många vagnar på 80-talet, var säkert modet då
  • Fru J
    Izindra skrev 2010-07-26 11:09:11 följande:


    Nån som vet årtal och modellnamn?
    Fyndade den på blocket för 5 år sen och den är supernice att ha på landet. Mannen är något lång så han har svårt att köra den (vilket inte göra mig något ;))
    Jo nog är det en Emmaljunga RIo, inga suflettspännen och fullt liggläge (under övergånsperioden från Emmaljunga Kimi så är det dock några Rio som inte har fulltliggläge). Kanonvagn, kom runt 94-95 om jag inte minns helt fel Kanonvagn, har en nerpackad i förrådet själv
Svar på tråden Retrovagnstråden 19