• Plly
    jagäraf skrev 2011-11-07 10:12:10 följande:
    Nu måste jag bara skriva av mig lite frustration och besvikelse ang två saker. Först så har jag haft en annons på Blocket om att jag vill köpa barnvagsbroschyrer. För ett par veckor sedan fick jag svar från en Monica att hon hade såna att sälja. Jag blev naturligtvis eld och lågor! Men tror ni att hon svarar när jag skriver tillbaka? Nädå, det är tyst som i graven trots att jag mailat henne ett flertal gånger. Varför går man så, undrar jag?

    Sen är det hon som har den där Briodockvagnen på Tradera och som skriver att man ska kontakta henne om man vill diskutera frakt. Hon svarar inte heller! Jag skrivit till henne en massa gånger men nej! Inget svar!

    Aaarrggghhh, jag blir vansinnig!!!
    Jag blir oxå tokig på folk som inte svarar, hur svårt kan det vara??
  • Plly
    Uliise skrev 2011-11-12 16:00:37 följande:
    Jag tänkte också på tyskland! Men varför märker de inte sina vagnar? morr.. Eller är det jag som kollat efter för dåligt?

    Ja jag är supernöjd :D
    AAAAVVIS! Vilka fynd!
  • Plly
    Boothwalker skrev 2011-11-30 22:22:03 följande:
    Jag skulle gissa att skyddet är från typ slutet av 90talet eller början av 00. Inte tidsenligt tror jag. Tror knappt de hade regnskydd då.... Men huvudsaken är ju att det passar och fyller sin funktion
    Jag har ett jätteläckert genomskinligt (lite duschdraperivarning...) regnskydd från mitten av 80-talet skulle jag gissa...passade perfekt på min 70-tals gröna emmaljunga liggvagn som jag haft...Tror det är från brio, har kvar originalförpackningen nånstans...
    Har inte sett ett sådant varken innan eller efter?
  • Plly
    jeneng skrev 2011-12-02 12:44:28 följande:
    Tänkte jag skulle visa mitt projekt som snart är klart. Den brun-gula är hur den såg ut före och den blåa är hur den ser ut nu för tillfället. Det jag har kvar att göra på vagnen är att sy fast ett innertyg. Vad tycker ni?




    Snyggt gjort!!
  • Plly
    Tröttimössan skrev 2012-01-05 15:06:51 följande:
    Det måste vara nästan omöjligt att sova på sidan eller mage i en sådan sittdel! Förstår inte att det skulle vara bättre än en vanlig sittdel. Jo ok barnet SITTER kanske bättre när det är litet men inte sover! *bara min åsikt*
    Jag har ägt en bugaboo cameleon och jag måste säga att jag var mycket skeptisk till "sittsovandet" men min lilla prutt älskade verkligen den positionen, sov jättebra där! Och nej knäna slår inte i pannan när dom slappnar av  

    ...Nej man kan inte sova på sidan eller på mage i sittdelen, men det är inte allt för många sittvagnar man kan göra det i heller (de med fullt liggläge jo) men somna gott på rygg gjorde hon. Har en annan modern vagn oxå, en urban jungle och det är samma liggposition där med benen i vädret. 

    Tyvärr är det skruttig kvalitet på bugaboo cameleon, annars hade jag behållt den för smidigare och lättare vagn har jag aldrig kört. (speciellt när man ska ut och in i bilen några grr om dagen så spar det ryggen)

    Tur man har sina gamla trotjänare och sulkys som håller...
  • Plly
    Ari Gold skrev 2012-01-08 11:20:39 följande:

     


     


    Men är det inte en Gesslein Fashion? Tycker dom är ashäftiga även om jag nog inte riktigt skulle våga mig ut med en sådan )))
  • Plly

    Ohhh, ska hämta en supersnygg liggvagn i eftermiddag...frågan är hur jag får ner min 14-månaders tjockis i den? Är det helt uteslutet att ha ungen sittandes (med sele) i liggdel? Ähhh, får prova mig fram
    *lovadeattinteköpaliggvagn*....
    Bild kommer förhoppningsvis sen! 

  • Plly
    Ari Gold skrev 2012-01-09 14:49:29 följande:
    Jag har en likadan emmaljunga som den vita, fast vit/grårutig.
    Jag med ! Tror Swinghunny har en gråvitrutig Min favoritvagn! Lätt att köra, lätt bära och stuva in i bilen...men min broms har gått sönder...måste komma på hur jag ska laga den (och vart felet ligger...)
  • Plly
    Boothwalker skrev 2012-01-09 14:42:23 följande:
    Varför skulle hen inte kunna sitta i den likaväl som en sittvagn? Fördelen med liggvagnar är ju att leksaker inte ramlar ut (om de inte kastas ut då =)
    Vet du det är en bra fråga...jag har bara inte tänkt att man kan använda en liggvagn på det sättet :-P Vet att sittplattan i ryggen finns
Svar på tråden Retrovagnstråden 19