• tamate

    Retrovagnstråden 19

    grrrlfriend skrev 2010-05-19 11:00:48 följande:
    Tack  Missade den nästan, den stod undangömd i ett hörn. Var hittar ni alla vagnar förresten? Är ofta på loppisar och second hand men har nästan aldrig sett retrovagnar. Är det blocket som gäller eller?
    många loppisar etc tycker att vagnarna säljer dåligt och att dom tar plats så om tar inte emot vagnar. men det har blivit lite bättre och man kan be dom kontakta en om det är någon som kommer och frågar och fråga om du kan sätta upp en lapp med ditt nr och en bild på vagn. annars är det blocket som det finns mest på och tradera är en del.
    du kan ju även sätta upp en annons på blocket med bild, där fick jag jättenapp men det finns inte så många som samlar i mitt område. kommer göra fler förfrågningar senare här men det blir nog på slutet av sommaren för här blir det kalvning vilken dag som helst så jag gör så lite som möjligt just nu då magen är i vägen =)
  • tamate
    Boothwalker skrev 2010-06-06 22:51:23 följande:
    msn?
    booth din msn har flippat ut så jag har spärrat dig för ögonblicket, komemr tokmånga länkar på din messenger och det är bara en massa porrbildslänkar och skulle man råka röra vid någon (skulle klicka bort rutan) så vips blir dom hur många som helst.

    så märker du att några verkar sur på dig på msn så vet du varför =)  ar haft andra som råkat ut för det där och det går över efter ett tag
  • tamate
    Lallan skrev 2010-06-07 20:43:04 följande:
    Hoppas det Har fortfarande inte passerat förra datumet men nyheten är redan ute så det är väl bara att hoppas på att det går vägen den här gången. Blir så med en femåring här hemma
    grattis =)
  • tamate

    ang diskussionen om antalet barn, jag sa stopp vid 2 men gubben min vill bara ha fler och fler =) Ronja vart en olycka då jag skulle skriva upp mig på äggdonatorslista och inte stoppat in någon stav och då Viggo var lite svår att få så tyckte jag att en gång är ingen fara tralalaa =)
    men glad för henne är vi för det =) och gubben går redan och puffar om en till men nu är det blankt nej, känner att jag inte orkar med foglossningen och problemmagen något längre utan vill ha ett slut på det och så känns det så orättvist mot dom andra barnen för jag orkar ju inget och blir så handikappad.

    Nu ska jag bli frisk och gå ner i vikt (var upp och vände i 140 kg nu, men allting ska man väll göra en gång innan man dör =) ) och må bra och vara en bra mor och fru =))) 
    gubben min har förståelse för att jag inte vill mer för han vet hur jobbigt jag har det, hade jag inte haft foglossningen och magproblemen så tror jag inte han gett sig så lätt =) men då hade jag nog inte själv stoppat nu heller för det är ju så mysigt med barn =) 

  • tamate
    Swinghunny skrev 2010-06-17 18:33:49 följande:
    Har inte velat säga något tidigare med rädsla för att det inte ska bli av...men jag kan nu efter första ultraljudet kanske våga viska lite om att jag....
                                             Ska få en liten {#emotions_dlg.flower} BEBIS {#emotions_dlg.flower} i början av november

    Mitt största problem är: Vilken vagn jag ska använda!!!! :-S (och namn till bebisen såklart)...
    nej men vad roligt, stort grattis =)
  • tamate
    Swinghunny skrev 2010-06-18 22:40:47 följande:
    Tamate, Teskedsmamman. Alexxia, Yukio, Lokatt, MaryMalou :  

    Tack så mycket! {#emotions_dlg.flower}{#emotions_dlg.flower}

    Jag hoppas bara att jag orkar använda någon av Silvercrossarna (är ju så klumpiga att plocka isär och pula in i bil) men dom är ju så vackra!
    Vi använder Silvercrossen hemma. både dom stora ungarna och den lilla tycker om att sova i den. den är helt klart onödigt stor att kånka runt i butiker mm med då har jag mindre och smidigare vagn. däremot tänkte jag ta med den på någon cruising i sommar så jag kan stolt visa upp den =)
  • tamate
    AlexandraK skrev 2010-06-19 12:26:29 följande:
    Tamate. Ska ni till Västerås, Power Meet?
    tyvärr inte, häromkring har varannan by cruising på sommaren så missar man en så finns det flera kvar =)
    som det ser ut så blir det nog hillclimbing i hammarstrand som jag sliter sxdäcken på. lagom långt avstånd att köra på med 3 barn =) 
  • tamate
    Boothwalker skrev 2010-07-01 00:05:31 följande:
    Retrovagnsträff inplanerad i skåne nån gång i slutet av juli (ev början av augusti) beroende på när folk kan. Studiebesök på brio med eller utan guide (har kontakt med dem men har inget bestämt) är inplanerat. Emmaljunga om de svarar på mitt mejl och går med på det hela.
    För intresseanmälan: Inboxa mig eller kontakta mig på [email protected] (mejl eller msn, vilket du vill) säg när du kan och vad som passar bäst så får vi se om vi kan pussla ihop nåt så bra som möjligt. =)
    Vore kul om många kunde komma =)
    //Boo
    men vad kul att det äntligen blir av, var ju ner till skåne i några månader förra året men blev inte att jag tog mig dit. och nu ska vi ha namngivning den 24 så då har vi en hel del gäster och att göra här =) får bli på nästa runda =) 
Svar på tråden Retrovagnstråden 19