Inlägg från: AlexandraK |Visa alla inlägg
  • AlexandraK

    Retrovagnstråden 19

    Nifelheim skrev 2011-03-27 11:51:46 följande:
    En liten fråga. Jag har en sulky från 70-talet. Emmaljunga i brun galon. Tyvärr är den trasig och behöver svetsas- något jag aldrig kommer ta mig för att göra. Är det någon idé att försöka sälja eller är det tippen nästa som gäller?
    Du kan ju få en slant på tradera! Alltid någon som kan svetsa!

    Cajjot. Min är från -79. Hur mycket fick du för din duo? Min liggdel är mossgrön. Nu är varukorgen svetsad också och vagnen är komplett!

    Uliise. Han är toppen min man. Har aldrig gnällt över mina vagnar. Men det kan ju bero på att han har garaget fullt med bilar och att jag bara upptar ca 1 tiondel av garaget med mina vagnar. Vi har verkligen plats för dom. =)
  • AlexandraK


    Har förresten använt min tvillingsulky idag. Var på djurparken och då passar det sig bäst att åka framåtvänd för att kunna se alla djuren. Och med tvillingsulkyn fick vi plats med all packning tex skötväska, fika osv. Min syster och Ellie på bild.
  • AlexandraK

    Har för mig det i alla fall... Att hon varit här och frågat lite om vagnar som hon sen sålt.

  • AlexandraK

    Lindadjo. Men är däcken spruckna? Ser inte så ut... Kan det inte räcka att du skurar dom me svinto och smörjer in dom?

  • AlexandraK

    Det ska löddra ordentligt. Sen smörjer du in med armor all för att skydda. Värt ett försök om du ändå tänkte köpa nya. =) Jag tror inte dom går sönder. Armor all tar jag också på chassit efter jag putsat det så det glänser. Går att köpa på biltema och andra bildelsaffärer.

  • AlexandraK
    Lindadjo skrev 2011-03-30 10:17:35 följande:
    armor all har jag aldrig ens hört talas om innan. Jag har bara smort in mina vagnar med silikonspray innan, men jag ska helt klart ge däcken en chans. Hade varit skönt att slippa leta efter nya.
    Fast nu blev jag osäker på om det finns på biltema. Var köper du din armor all Jag af? Min man är inte hemma - kan inte fråga förrän senare var han köpt "vår".
  • AlexandraK
    Lindadjo skrev 2011-03-30 11:38:02 följande:
    Vi har så långt till biltema ändå, kanske det finns på statoil?? Tror ni?
    Kanske... Mannen sa att han köpt på Mekonomen.
  • AlexandraK
    Boothwalker skrev 2011-04-01 22:10:47 följande:
    =)

    Kommer du hit och går loppisrunda med mig så får du köra om du vill =)
Svar på tråden Retrovagnstråden 19