Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19

    Fast någon brukar väl skriva att det kostar ca 100:- att nita om och att man kan göra det i hos cykelhandlare eller nåt sånt?

  • jagäraf

    Grrr, lyckas inte sätta in några bilder! Jag har köpt en Rondo som jag skulle vilja visa men det går inte! Får försöka igen senare.

  • jagäraf
    spuff skrev 2010-06-06 20:14:18 följande:
    Wow, vilken fin www.blocket.se/gavleborg/Tillfalle_Emmaljunga...

    Jag blir jättenyfiken på din Rondo jag af, vilken färg?
    Vinröd, i superskick! Inte solblekt överhuvudtaget, inga skav eller hål. Vit inuti med små rosa blommor och prickar. Lite gulnad inuti men det kanske går att tvätta bort.

    Stora hjul men jag har en annan Rondo som är så solblekt och den har små hjul så jag hade tänkt höra vad ni tycker, stora eller små hjul. Men som sagt, lyckas inte lägga in bilder, tyvärr.
  • jagäraf

    Jag tycker nog också att den passar bäst med små svarta däck. Jag kan använda chassit med de stora hjulen till en sittdel som jag har över.

    Fortfarande lyckas jag inte sätta in några bilder.

  • jagäraf



    Obs! Färgåtergivningen är inte alls bra på fotot. Vagnen ser nästan roströd ut men i verkligheten är den vinröd.

    Nå, stora eller små hjul? Vilket är finast?
  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2010-06-06 21:27:12 följande:
    Små.

    Har du ett extra rondochassi btw?
    Det där jag bytte med dig, du vet. Liggdelen till den är ju otroligt solblekt så den får nog ligga i något förråd istället.
  • jagäraf

    BW, jag har en lös sittdel som jag ska sätta på det chassi som blir över.


    Vagnen är tydligen från 1985, köptes ny då. Någon som vet hur länge Rondo tillverkades? Jag tror den kom 1980.


     

  • jagäraf
    spuff skrev 2010-06-06 22:42:03 följande:
    Ja, jag gillar verkligen vikingmodellen, så liten och smidig. Och 70-talig i formen.

    Om jag ska tro min mamma så är barnbarn något väldigt speciellt, hoppas att du får någon liten på ett eller annat snart!
    Ja, barnbarn lär vara något fantastiskt fast jag känner mig fortfarande ung nog för fler egna. Och för ung för barnbarn fast min dotter snart är 28 och jag var 21 när jag fick henne. Men min biologiska ålder tycker annorlunda.
  • jagäraf
    Lokatt skrev 2010-06-07 10:13:19 följande:
    jag af, ni har aldrig funderat på att bli familjehem åt någon liten bebis som fötts in i fel omständigheter då? eller liknande..
    Jag har tänkt tanken men min man vill inte. Han tyckte redan efter fjärde barnet att det räckte och var väldigt svår att övertyga om att försöka få en till. Vi fick ju en liten Elias 2004 men han dog i vecka 22 av graviditeten. Jag var då 43 och min man 48 och efter det har det inte blivit några fler.

    Om jag ska vara ärlig så har jag vant mig vid tanken att det inte blir några fler barn och nu när yngsta dottern är 17 år så har jag insett att livet har andra värden än att vara mamma och det känns riktigt bra. Visst har jag en sorg att jag inte fick min lillkille men å andra sidan är jag ju överlycklig över att jag faktiskt har fyra alldeles underbara barn!
Svar på tråden Retrovagnstråden 19