Inlägg från: AlexandraK |Visa alla inlägg
  • AlexandraK

    Retrovagnstråden 19

    Tack jag af. Ja - verkligen billigt!

    Tycker det är superskoj att ni visar dockmöbler och dockhus också. Tycker det går lite hand i hand...

  • AlexandraK
    Lallan skrev 2011-03-06 23:00:21 följande:
    gul tvillingvagn.JPGSå nu lyckades jag äntligen få in bilden i tråden men det krävs åtskilliga försök. Jag gör exakt likadant varje gång, ibland funkar det men oftast inte :-O
    Underbar! Går det att få dit en liggdel istället för en av sittdelarna tro? Ska åka och titta på något liknande idag. Skrattande
  • AlexandraK
    jagäraf skrev 2011-03-07 08:28:21 följande:
    Är inte sitsarna fasta tror du? Fast med lite sågning och svetsning så kan man väl fixa det mesta...
    Ja det är det jag undrar... Om dom går att ta bort. Men om dom sitter fast så vill jag inte bygga om. Är det fullt ligläge kan jag kanske ha en lift i sittdelen?
  • AlexandraK

    Ja gör det Lallan! Sittvagnen kommer du ändå kunna använda jättelänge ju! Jag vet inte om det är en likadan. Återkommer förhoppningsvis ikväll med bilder!

  • AlexandraK

    Här e vagnen. Inget superskick. Men jag har delar som passar. =)


     



    Min man har redan testat liggdelen och den satt perfekt. (Han är så finurlig utan att jag ens behöver be honom om det. Han skulle bara ta in vagnen i garaget egentligen.)
    Detta betyder att jag kan använda den blå sittdelen från duon också. Men byta på delarna. Dvs ha dittdelen vänd mot mig, och ha liggdelen mot mig.
    Om jag inte orkar fixa sittdelarnas sufletter. Jag är ju ingen hejare på att sy.
  • AlexandraK
    Lallan skrev 2011-03-08 10:03:12 följande:
    Jag af: Grattis och mysig bild

    Alexxia: Perfekt ju, din vagn har ju både suffletter och stänkskärmar det är mer än vad min egentligen har. Jag har plockat sittdelar från två enkelsittvagnar istället för dom bruna sittdelarna utan suflett som följde med vagnen.
    Aha! Men vilken tur att du hade två likadana!! Just nu ser min vagn riktigt ruggig ut. Och jag är rädd att den kommer se ut som ett konstigt cirkustjofräs med en ligg och en sittdel i två olika färger. Skulle vilja ha samma färg...
Svar på tråden Retrovagnstråden 19