Inlägg från: ElisaDay |Visa alla inlägg
  • ElisaDay

    glömde skriva att den är i manchester också.

  • ElisaDay

    Yukio - Tänkt skriva det här flera gånger... vi har nästan likadana docksulkys (blå-röda).. Bara det att min har färgerna tvärtom :D tyckte det var så kul att se det i ditt galleri.

    Hittade den på en second hand här i botkyrka och fick lite "hjärtklappning", den var så söt!!

  • ElisaDay
    Lallan skrev 2010-06-09 20:58:02 följande:
    Tycker den är superfin!
    Kan bara hålla med :) Det är samma slags liggdel jag har nu, dock är den i brunt galon (ser mer ut som läder i skiftande nyanser), och den är inte riktigt i min smak. Men brun manchester dock <3 <3 <3
  • ElisaDay

    Visst var det någon här i tråden som visste hur man kunde måla om barnvagnar?
    Skulle behöva lite tips. Vagnen  som sambon hämtade idag var ju som sagt solblekt, och är då alltså mer grön än brun :P Så brun textilfärg försöker jag hitta.. men de flesta ska ju fixeras med strykjärn från avigsidan, och på den sidan sitter det ju galon. Så då verkar det bli lite svårt... =/

  • ElisaDay
    Boothwalker skrev 2010-06-10 20:49:04 följande:
    Fixeringen har jag för mig nån sa att man kunde fixa med hårfön...
    ja men just det, hårfön har jag ju använt mig av när jag målat på tygskor :) Det är ju ett alternativ. Och Impregnering, om jag minns rätt, skulle man ha också..
  • ElisaDay

    Någon som har tips på vad jag ska göra åt det här:

    På båda mina chassin har det gått en varsin nit i krysset. Problemet är att halva niten sitter helt j*vla fast i chassit och hur mycket jag än försökt banka ut den osv så går det inte.

    Någon här i tråden som haft samma problem? Lyckades ni lösa det?
    Om jag ska borra sönder niten, hur gör jag då?

  • ElisaDay

    Ville bara meddela att nu har jag fått bort nitarna. Det blev att borra sönder dom från baksidan. Först med en väldigt smal borr för att få till ett litet hål, och sedan med en lika tjock som niten. Då äntligen släppte nitarna tillslut när de blivit helt sönderborrade. :)

  • ElisaDay
    MaryMalou skrev 2010-11-23 18:49:07 följande:
    Tänkte fråga något annat om kryssnitar: 
    Ersätter du dem med ny nit (hur? hos verkstad eller babyaffär eller själv?) Eller sätter du dit delgängad skruv och mutter? Var hittar du i så fall mutter med rätt dimensioner? Känns det säkert? Ingen risk att den "gängar upp sig"?
     
    Min stackars tös åker framåtvänt i en Kimi nu eftersom jag inte vet hur jag ska göra med hennes sittvagn. Nitad två gånger hos barnvagnsfirma och båda gångerna har niten gått sönder. Vet inte om det är någon idé att nita igen men känner mig lite osäker kring skruvalternativet. Svårt att hitta en som har rätt längd på delen utan gängor.
    Så länge kör jag med en skruv som har gängor på insidan. Så in med en skruv på andra sidan, så ingen risk iaf att hålet går sönder. förstår du vad jag menar för skruv, hah, för jag har ingen aning om vad det heter...?
    Men det är temporärt just nu. Sambon fick en påse nitar i olika storlekar av babyland förut (som jag lagt nånstans här hemma), men jag har ju inget att nita fast dom med istället. :P

    Än så länge har det funkat att köra med vagnen :) Så jag håller tummarna att det fortsätter så!
    Skruven är lite för lång just nu, men ska köpa mig en kortare så fort jag kommer iväg för det. Så jag håller koll på den för att se så den inte böjs osv.
  • ElisaDay

    Fick vårat andra barn den fjärde maj som får åka runt i en brun manchestervagn. Från slutet av 70talet tror jag, brun galoninsida med päronmönster :) Men helsike vad jag skulle behöva en syskonsits, så svårt att hitta!! Hur var det nu med brio och emmaljungas syskonsitsar, vilken fästes på chassit och vilken på liggdelen?

  • ElisaDay

    Nemia - Inboxa mig gärna om dom :)

  • ElisaDay

    Boothwalker - inte på alla mina loppisar tyvärr. Förutom en gång för väldigt länge sen. Jag köpte den aldrig för jag trodde jag inte skulle behöva nån. Typiskt :P

  • ElisaDay

    JKA - måste bara fråga.. Menar du att syskonsitsen var i brun galon eller sittdelen? :) Grön manchesterliggdel låter jättefint. Är det stänkskärmar på vagnen? Jag har även en liggdel hemma från emmaljunga i brun galon. Också från -79. Fast den vill jag inte ha kvar..

  • ElisaDay

    JKA - hela vagnen låter underbar. Säg till om du inte ska ha kvar den!! ;)

  • ElisaDay

    Nemia noj - Kan det vara vit latexfog kanske? Jag lagade sprickor och hål i däck med det för två år sen på en vagn..

  • ElisaDay

    Nemia noj - Har du fått mitt mail? :)

  • ElisaDay

    Nemia noj - lugnt!! Då vet jag att jag inte skickat fel iaf hihi :)

Svar på tråden Retrovagnstråden 19