• lurv

    Retrovagnstråden 19

    Det är ju inte säkert att annonsen med N21s bild är en fejkannons. Det kan jnu vara en stackare som verkligen har en vagn att sälja så innan vi vet det så är det ju dumt att anklaga henne för någotäven om jag håller med om att det låter skumt det flera av er har skrivit.

  • lurv

    Vem var det som letade retro bebiskläder? Ett tips är att kolla andra seconhandbutiker typ Myrorna, Kupan och andra istället för de som är specialiserade på just retrokläder. Tyvärr så blir retrokläderna ofattbart dyra på just dessa butiker och på  t ex Myrorna så kan man hitta liknade kläder men mycket billigare. Exempelvis så tar Uni mellan 1oo och 200 för en sparkdräkt som man kan hitta på Myrorna för ca 25:-. Har man tid och ork så lönar det sej att leta på andra ställen.

    Vad är det du letar efter? är det unisexkläder eller speciella pojk eller flickkläder? Jag vet att jag har en del ligger som jag inte har orkat lägga ut på Tradera ännu så jag kan försöka rota igenom mina gömmor och se vad jag hittar.

  • lurv
    mariannel skrev 2010-04-20 19:47:24 följande:
    Hej! Råkade köpa en dockvagn idag, det är en Brio. Nån som vet hur gammal den är? Den finns i mitt galleri. Vore bussigt om ni kan kolla.. mvh m
    Gissar på mitten av 90-talet av färgerna att dömma
  • lurv
    anneliesofia skrev 2010-04-20 20:19:08 följande:
    Lurv: Förresten, du frågade ju vad jag letar efter. Framförallt jacka men även stickade koftor i storlek 74-80. Pojk eller flick spelar ingen större roll men jag har en pojke. Jag gillar 60 och 70-talskläder bäst men just stickade koftor brukar ju kunna va ganska tidlösa. Om du har något sånt så är jag kanske intresserad.
    Jag har nog dessvärre bara mindre grejor men jag har en jätteläcker vintermössa som han kanske kan ha i vinter Det är en brun mössa med gröna och gula vågiga ränder påsydda och en stor gul/brun/grön tofs, lite som en samemössa.
  • lurv
    AlexandraK skrev 2010-04-20 21:18:44 följande:
    Är det den Yukio?
    Åååå vad läcker! Vad vill dom ha för den??
  • lurv
    spuff skrev 2010-04-20 21:37:09 följande:
    Vet inte, ska jag be mannen kolla imorgon?
    Det får du gärna göra! inte för att jag ska ha den men det kan ju vara kul att få veta vad dom tycker att en 70/80-tals dockis är värd
  • lurv

    Ååå din gråa vagn är ju jättelik Pluringens röda vagn

  • lurv

    Nån i tråden som promenerade på Drottninggatan i Norrköping idag med en bussnygg ljusbrun 70-tals galonvagn med spakchassi och en gul 70-talsdyna i?

Svar på tråden Retrovagnstråden 19