• Boothwalker

    Retrovagnstråden 19

    Välkommen till Retrovagnstråden!

    Här hittar du oss som gillar allt som har med retrovagnar att göra. Tillsammans har vi ganska mycket kunskap om äldre vagnar och kan ofta komma fram till både ungefär hur gammal en vagn är och vilket märke det är på den.


    Undrar du nåt om en äldre barnvagn så fråga gärna. Det brukar finnas i alla fall någon som har koll på vagnen antingen det är en 40talare eller en tidig 90talare. Har du frågor om hur man tar hand om och lagar eventuella slitningsskador så fråga oss gärna eller kolla på några av dessa ställen där har vi lagt in en del tips och annat kul för retrovagnsälskare:


    www.retrovagnen.se
    www.retrovagn.blogspot.com

    Retrovagn på facebook
    Retrovagnsforumet
    Retrovagn köp och sälj


    Vill du se fina vagnar så har många av oss bilder på sina vagnar i sina gallerier. Du är välkommen att titta på dem men låna dem inte till annonser eller liknande utan att fråga om lov. Det är inte uppskattat. Frågar man däremot är många av oss villiga att hjälpa till.

    Många här ser de andra i tråden som nån sorts andra familj och vi pratar gärna om lite allt möjligt. Så även om fokus ligger på Retrovagnar (eftersom det är vårt stora gemensamma intresse) så är inget egentligen OT =)


    OBS! Denna tråd har en starkt beroendeframkallande verkan. Det är möjligt att du kommer att bli helt insnöad på galonsufletter, stänkskärmar och kromade chassin om du hänger här. Detta kan t ex orsaka hål i plånboken och en extas vid åsynen av en äldre vagn...!
    ♪♫♪ Goretex mot regnet och fleece mot kall snö ♫♪♫
    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-03-05 02:43
    Blev visst nåt mysko med de tre sista länkarna.
    Facebook - www.facebook.com/group.php
    Retrovagnsforumet - retrovagnen.mylava.net/
  • Svar på tråden Retrovagnstråden 19
  • Boothwalker
    Lallan skrev 2010-06-07 20:32:18 följande:
    Coolt. Grattis =)
    Jag är bra på att hoppa, men inte lika bra på att landa - Mowgli 4 år
  • Teskedsmamman
    jagäraf skrev 2010-06-07 20:27:04 följande:
    Någongång under första veckan som min man och jag var ihop så bestämde vi att vi skulle ha fyra barn. Så blev det också hur vi än försökte (Elias som då dog i vecka 22 samt 4 missfall mellan då jag var 41 och 45). Undrar ibland om någon däruppe hade ett finger med i spelet och tänkte: de bestämde ju fyra stycken och så får det bli...
    Det roliga är, i sammanhanget, att en sätt säker "spåkärring" sa på midsommarafton 1999, att hon såg mig med fyra barn... detta hade jag glömt tills jag hittade dagboken för någon månad sedan... vi sade stopp efter 3:an liksom

    ----------------------------------------

    Jag har en nätkompis som har utlottning av en mormorsrutefilt om man är sugen på att försöka vinna till sin retrovagn... --> utlottning
    3 killar & pojke v31 ☆ tesked.blogspot.com/ ☆ Virkaholic
  • ElisaDay

    Yukio - Tänkt skriva det här flera gånger... vi har nästan likadana docksulkys (blå-röda).. Bara det att min har färgerna tvärtom :D tyckte det var så kul att se det i ditt galleri.

    Hittade den på en second hand här i botkyrka och fick lite "hjärtklappning", den var så söt!!

  • spuff
    ElisaDay skrev 2010-06-07 23:48:11 följande:
    Yukio - Tänkt skriva det här flera gånger... vi har nästan likadana docksulkys (blå-röda).. Bara det att min har färgerna tvärtom :D tyckte det var så kul att se det i ditt galleri.

    Hittade den på en second hand här i botkyrka och fick lite "hjärtklappning", den var så söt!!
    Ja, jag tror jag reagerade på det nån gång, kul! Det är min gamla barndomsvagn som dottern nu använder flitigt
  • tamate
    Lallan skrev 2010-06-07 20:43:04 följande:
    Hoppas det Har fortfarande inte passerat förra datumet men nyheten är redan ute så det är väl bara att hoppas på att det går vägen den här gången. Blir så med en femåring här hemma
    grattis =)
  • tamate

    ang diskussionen om antalet barn, jag sa stopp vid 2 men gubben min vill bara ha fler och fler =) Ronja vart en olycka då jag skulle skriva upp mig på äggdonatorslista och inte stoppat in någon stav och då Viggo var lite svår att få så tyckte jag att en gång är ingen fara tralalaa =)
    men glad för henne är vi för det =) och gubben går redan och puffar om en till men nu är det blankt nej, känner att jag inte orkar med foglossningen och problemmagen något längre utan vill ha ett slut på det och så känns det så orättvist mot dom andra barnen för jag orkar ju inget och blir så handikappad.

    Nu ska jag bli frisk och gå ner i vikt (var upp och vände i 140 kg nu, men allting ska man väll göra en gång innan man dör =) ) och må bra och vara en bra mor och fru =))) 
    gubben min har förståelse för att jag inte vill mer för han vet hur jobbigt jag har det, hade jag inte haft foglossningen och magproblemen så tror jag inte han gett sig så lätt =) men då hade jag nog inte själv stoppat nu heller för det är ju så mysigt med barn =) 

Svar på tråden Retrovagnstråden 19