• Plly
    Aje08 skrev 2010-08-13 19:42:17 följande:
    Nej absolut inte säker eftersom jag inte kan något om gamla vagnar. Jag kan bara gå på det säljaren sa och det var att hon skaffat vagnen till första barnet fött -91 och jag uppfattade det som att vagnen då var ny, men det kanske den inte var.

    Här är i alla fall en bild, så den ser ju inte riktigt ut som den jag länkade till. Kanske det här ser mer ut som en 91:a? :)

    Nu när jag tog fram den igen blev jag faktiskt glatt överraskad. Hjulen och chassit ser ut att vara i bra skick så med ny klädsel blir den nog mysig att köra. :)

     


    Ah men vilken snygg vagn!
  • Plly
    gewjyn skrev 2010-08-14 13:47:23 följande:
    Här är den:

     


    Passar fint till vår hemska heltäckningsmatta Man kan se lite av hur solblekt den är om man jämför med locket som ligger på som är helt solgult, resten av vagnen är betydligt mattare. Jag kan inte hitta någon etikett med tillverkare, men här borde jag väl kunna få hjälp med både det och årtal?
    Vilket fynd!!! Wowwww
  • Plly
    jagäraf skrev 2010-08-14 19:55:54 följande:
    Definitivt Mothercare, syns på M:et. Årtal har jag tyvärr ingen aning som. Supersnygg den också!
    Tack snälla för infon!  
  • Plly
    AlexandraK skrev 2010-08-15 21:14:57 följande:


    Köpte idag för 150 kr! Ursör. Lite rost som går att putsa väck. Men tyvärr har det gått genom kromet där nere på handtaget. =/ Synd! Så frågan är vad man ska göra... Vad hade ni gjort? Det är rätt mycket. Kan lämna in för blästring och sen måla med samma grå färg som resten av vagnen. Annars är vagnen i fint skick. Tyget är helt och fint.
    Så söt! *lite avis*
  • Plly
    Valandur skrev 2010-08-17 16:32:02 följande:
    Vad i helvete..
    Vår bostadsrättsförening har tydligen tömt alla barnvagnsförråd samt cykelrum och lagt grejerna i en kontainer tillsammans med lite grovsopor eftersom vårt grovsoprum byggts om under en tid. Så nu får man slänga grejer där, bara idag sedan åker de iväg med kontainern.
    Råkade gå förbi med sonen och ser till min förvåning massa fina retrovagnar! Tog en som låg så jag kunde få tag i den, en fin Brio sulky från typ 60-talet. Ganska skramlig dock och drar snett men det kanske går att fixa. Längre in ligger bl.a en stor fin liggdel, mörkblå med ett "M" på. Och en liten röd Itkin liggdel, ser inte om det är en dockvagn eller barnvagn. Sedan ser jag några fina gamla chassin - det är säkert fler skönheter bakom som jag ej kan se! Kan inte heller börja rota eftersom jag har en ettåring med som springer och rotar bland grovsoporna. Såg också en gammal syskonvagn, typ 60-70-tal, där barnen sitter mitt emot varandra på längden.
    Shit vad jag är stressad, haha. Vem vet vad som gömmer sig där inne. Sambon kommer inte hem förrän om någon timme eller två och tills dess har folk börjat komma hem och slänga grejer som de samlat på sig under flera månader då vi varit utan grovsoprum!
    Herregud vilket drömscenario! Jag skulle satt ungen i en vagn och sen hoppat i och börjat gräva...seriöst!
    Berätta hur det går
  • Plly
    Valandur skrev 2010-08-17 16:47:16 följande:
    YES. Sambon kommer om en halvtimme. Är dock ändå livrädd att kontainern är borta då eller att någon annan hittat skatterna! Eller att det är omöjligt att komma fram p.g.a grejer ivägen. .......HJÄÄLP
    Såg i din presentation att du bor i hornstull, om din sambo inte vill gräva så kan jag komma och hjälpa dig gräva efter 19:00  
    Hehe
    Fast du vill nog inte dela på skatten :-P
  • Plly
    Mirla skrev 2010-08-17 17:31:17 följande:
    Ingen här inne som har en retro åkpåse till övers? Är ute efter en luddig, gärna manchester och gärna grå eller marinblå =)
    Senast jag var på Myrorna i skärholmen (två veckor sen?) så hade de en hel del olika åkpåsar just med lurv och i manchester (i olika skick) Testa att kolla där!
Svar på tråden Retrovagnstråden 19