Inlägg från: anneliesofia |Visa alla inlägg
  • anneliesofia
    Misery skrev 2011-09-28 12:35:16 följande:
    Är det inte kryssniten som gått sönder. Bara att nita om i såna fall...
    Jag vet inte faktiskt. Jag behöver den ju inte ändå eftersom jag har ett annat. Dessutom har Lillian börjat lite med sittvagn.
  • anneliesofia
    jagäraf skrev 2011-09-29 09:06:07 följande:
    Okej, jag hör av mig för att se om chassit finns kvar nästa gång jag ska åt det hållet
    Ja gör det. Hör gärna av dig på bloggen för jag är så dålig på att gå in på familjeliv.
  • anneliesofia

    Ha ha, vad lustigt. Jag går ju inte in här så jätteofta men nu kikade jag inför att visa mitt nya fynd och fråga om ni vet vad den heter och när den är ifrån. Det fick jag ju svar på ändå för visst är det en likadan som den ovan (fast med kromat chassi)? Bilden är inte så tydlig men ni ser nog ändå.
    (Jag klarar inte av en sån enkel sak som att lägga in en bild i kommentaren så jag länkar till bilden i min blogg istället. Hur fan gör man?)
     


  • anneliesofia
    Uliise skrev 2011-10-07 23:00:06 följande:
    Din är en tvillingvagn, bilden ovan visar en Brio Comfort, en liten sittvagn på ca 12 kilo. Mindre däck, annat chassi, annat handtag osv osv. Men de är säkert samma årsmodell - 1994 - eftersom de har samma tyg och samma gråa Briomärke.
    Ja det är klart, nu ser jag att den där inte var en tvillingvagn. Men vet du eller någon annan vad min modell kan tänkas heta?

    Boothwalker, tack! Fattar inte hur jag kunde missa "ladda upp bild" - knappen? Ja, jag är ganska dålig på sådana grejer.

    Förresten undrar jag hur reglerna ser ut i den här tråden om man vill sälja något? Jag ska gå igenom min vagnsamling och har en del som jag vill sälja men en del som jag vill skänka bort också. Kan jag tex lägga upp dem på min blogg och länka?
  • anneliesofia
    jagäraf skrev 2011-10-09 08:30:22 följande:
    Japp, det stämmer, modellen heter Duette och den kom som nyhet 1991 och fanns under många år. I 1995/96 års katalog fanns den (och gör väl även idag som Veladis skrev) men inte i just det tyget som din är så den är säkert från 1994 som min Comfort.
    Tack, vad kul att veta!
  • anneliesofia

    Okej, nu har jag rensat i barnvagnsförrådet och bestämt vilka jag ska göra mig av med. Är det någon som vill ha den här vagnen av märket Giordani? Den är ganska risig men går säkert att fixa upp. Jag vill inte ha betalt för den. Den som kan hämta den först får den. (Jag bor i Uppsala)



Svar på tråden Retrovagnstråden 19