Inlägg från: jagäraf |Visa alla inlägg
  • jagäraf

    Retrovagnstråden 19



  • jagäraf
    oasis4ever skrev 2011-06-22 12:18:08 följande:
    jag af: jag har inboxat dej alldeles nyss, läs gärna och maila tillbaka..
    Done!
  • jagäraf
    Uliise skrev 2011-06-22 13:10:01 följande:
    Åh vilka bilder jag af, sitter och dregglar här borta.

    Jag skulle vilja komma till en loppis som ser ut som ditt museum, där alla vagnar kostar typ 70 spänn... Drömma kan man iaf Flört
    Haha, det förstår jag. Såna drömmar kan jag också ha ibland Tyvärr har jag inte många som jag fått billigt, har inte haft samma tur som vissa här i tråden, utan fått lägga ut minst några hundra per vagn. Fast det är de värda, mina små älsklingar!
  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-06-22 13:23:38 följande:
    Man kanske skulle räkna ut ett genomsnittspris på vad man betalat per vagn... =)
    Det tänkte jag också på härom dagen. Jag skriver hur mycket jag betalat för varje vagn, vem jag köpt den av eller var jag köpt den och när. Ibland missar jag och då är det svårt att komma ihåg efteråt.

    Den billigaste vagnen har jag nog betalt ca 50 kronor för tror jag och den dyraste nästan 6000 kronor. Fast den vagnen har jag ju inte, den slogs sönder på flyget/UPS från England och sen blåste säljaren mig på vagnen/pengarna. Annars är det väl min röda Silver Cross, den kostade 2500 kronor. De flesta andra har nog legat mellan 500 och 1000 kronor.
  • jagäraf

    Jag har ju också några vagnar jag fått för noll och ingenting, bl a en Itkin från 1957 och en Gesslein Combi från 1988 men de tänkte jag inte på. Plus att man ju inte kan använda sig av dem för att räkna ut ett medelpris.

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-06-22 17:59:17 följande:
    Kan man inte? Why not?
    Äsch, tyckte bara att det blir lite missvisande eftersom jag inte betalt något för dem. De drar ju ner medelpriset liksom. Jag skulle nog räkna mina gratisvagnar separat iaf men där gör man ju som man vill
  • jagäraf

    N21, jag tycker din Rio ser ut att ha högre ryggstöd än min så det är nog olika årsmodeller. Vad har du gett för din?

  • jagäraf
    Boothwalker skrev 2011-06-22 19:47:48 följande:
    Är det inte bara så att din suflett sitter högre?
    Så kan det mycket väl vara

    Ang medelpriset, som jag med största säkerhet aldrig kommer orka räkna ut, så funderar jag på om  man ska räkna med just frakt eller inte?

    Men som sagt, det blir nog aldrig aktuellt att räkna ut ändå
  • jagäraf
    Bambusa skrev 2011-06-22 15:36:38 följande:
    min kamera strejkar och mobilen är full med kort, men har annonsbilden som ja kan låna och lägga in..



    tvättad idag och försökte putsa upp kromet, men i hjulen verkar de inte vara krom?? lika med fotstödet och pinnarna mellan hjulen och bromsen..  tråkigt eftersom de blir så fiont nr man putsat upp de.. men hjulen vill ja ndå byta ut till svarta så.. fick med fotsack/vindskydd och lappen till fotstödet (som dom inte viste vad de var till)


    Det där på däcken och fotstödet fixar du med Autosol istället för Svinto. Lika blankt som kromet blir det dock inte.

    Däcken ser ju nästan oanvända ut!
  • jagäraf

    Med andra ord skriver ni andra också upp vad ni gett för era vagnar? Har ni kommit på något bra system? Jag har lösbladssystem, ingen ordning alls och upptäcker ibland att jag skrivit samma vagn flera ggr och missat andra. Hade anteckningarna i datorn från början men jag är minst sagt lite rörig av mig...

Svar på tråden Retrovagnstråden 19