Inlägg från: AlexandraK |Visa alla inlägg
  • AlexandraK

    Retrovagnstråden 19

    Tack!

    Lallan. Jag har en syskonsits som jag tror hade passat fint till min Emmaljunga. Ska prova den sen!

  • AlexandraK
    grrrlfriend skrev 2010-08-06 21:14:48 följande:
    Dockvagnarna från 70-talet, visst är de kopior på riktiga vagnar som fanns då? Har en grön dockvagn, hade velat ha en likadan fast stor... Glad Drömma kan man ju.
    Jag af har en fin grön barnvagn från 70-talet. Hon visar säkert gärna foto. =)
  • AlexandraK
    jagäraf skrev 2010-08-06 22:23:44 följande:
    Menar du den här vagnen, Alexxia?

    Absolut!!! DEN ÄR SÅ SNYGG! Tack för att du la upp den - så vet jag vad jag ska ha fantisera om ikväll. HAHAHAHA.
  • AlexandraK


    Köpte idag för 150 kr! Ursör. Lite rost som går att putsa väck. Men tyvärr har det gått genom kromet där nere på handtaget. =/ Synd! Så frågan är vad man ska göra... Vad hade ni gjort? Det är rätt mycket. Kan lämna in för blästring och sen måla med samma grå färg som resten av vagnen. Annars är vagnen i fint skick. Tyget är helt och fint.
  • AlexandraK

    Tack. Den var kul att köra också! Ellie gillade den på vår promenad.
    Men när tror ni den är från; 40 eller 50-talet? Emmaljunga är det!

  • AlexandraK
    Angel13 skrev 2010-08-16 21:31:43 följande:
    tråkigt när säljare lägger ut annonser, men svarar varken på mail eller telefon :( hade varit intresserad av emmaljungan jag länkade till tidigare idag. Nå idag har jag lämnat efterlysning av 70/80-tals vagn på anslagstavla, hoppas någon ringer och erbjuder något roligt! :)
    Har du ingen lokaltidning? Där får jag många fina svar!

    Bw. Mmm. Kan säkert stämma. Dom jag köpte vagnen av hade köpt den "ny" på 80-talet. Ett företag som sålde ut en massa gamla barnvagnar i orginalförpackningar, aldrig använda. Dom köpte tre (!!) och gjorde lådbilar av två (!!!!!). Denna skonades. Tyvärr har den inte stått så oskyddad - annars hade den varit i toppskick. Använd är den i alla fall aldrig sa ägaren.
  • AlexandraK

    Lycka till Valandur! Hoppas du får tag på riktigt många fina! Jag hade grävt och grävt och tagit ALLT! Haha. Strunta i om folk tittar. Du kommer ångra dig om du inte tar så många du kan.

  • AlexandraK



    3 3 nya vagnar. Brion är solblekt men chassit är superfint. Har aldrig setten varukorg som varit inbyggt i chassit innan! Men det har säkert ni... Haha. Den gröna är en Pmk. Och en Itkin. Står både och. Tror att Pmk blev Itkin, och ett tag stod det både och. Eller vad säker ni? Ni som har Itkin. Står det pmk också?
Svar på tråden Retrovagnstråden 19