Inlägg från: Boothwalker |Visa alla inlägg
  • Boothwalker

    Retrovagnstråden 19

    MaryMalou skrev 2010-03-25 20:43:01 följande:
    Hjälp! Vår vagn har pajat i en fjädring.  Skitsvårt att förklara men jag ska försöka: Den har hela tiden varit lite sned pga att en fjädring på höger sida närmast handtaget liksom lutar ner. Idag när jag skulle dra vagnen uppför trappan så åkte den fjädringen liksom upp mer än på andra sidan så hela handtaget blev snett. Nu är den så varje gång man drar i handtaget, högersidans ena fjädring åker som upp för mycket.  Fattar någon vad jag menar? Har någon varit med om det? Vad kan det bero på? Och framförallt: vad sjutton ska jag göra för att fixa det? För det måste gå att ordna. Läste nyss någon som skrev att man inte får ha tummen mitt i handen när man håller på med retrovagnar och det har jag inte men vissa tekniska grejer förstår jag mig inte på. Är beredd att lämna vagnen till en reparatör eftersom den egentligen inte är min men vore bra att kunna lite mer om felet först i så fall. Tror ni att en cykelreparatör som skriver att de även fixar barnvagnar kaan ha någon aning om hur man gör?
    Vet inte om jag är helt ute och cyklar men har fått för mig att det beror på att nån av böjarna på chassit inte har rätt böj. Alltså den vid hjulen precis innan fjädringen...
    "Jag är bra på att hoppa, men inte lika bra på att landa" - Mowgli 4 år
  • Boothwalker
    MaryMalou skrev 2010-03-26 12:50:27 följande:
    Pröva mäta avståndet mellan istället Borde kunna påverka. Och kolla alla böjarna. Det är inte säkert att det är böjen vid den mysko fjädringen heller. Har svårt att tänka mig att det är fjädringens fel... Då är det troligare att det är nåt annat på chassit som blivit konstigt vinklat...
  • Boothwalker
    MaryMalou skrev 2010-03-26 17:22:55 följande:
    Ja det är ju sant. Kolla så den ser normal ut då =)
  • Boothwalker
    jagäraf skrev 2010-03-26 20:34:30 följande:
    Idag har jag köpt en Kålungedocka! Jag har väntat i 27 år på en... I okt 1983 var min man och jag i New York. Vi var på varuhuset Macys och där hade det just kommit in en massa Cabbage Patch Kids. Vi tänkte köpa en sådan dock till vår dotter Emelie som då var ett år gammal men ångrade oss när vi såg att man skulle "adoptera" dockorna. Dessutom tyckte vi att de var ovanligt fula! Vid jul samma år såg vi på nyheterna att vuxna människor (kvinnor) på varuhusen i USA bröt armarna på varandra i jakten på dessa dockor. Knasbollar! Något senare köpte min mamma en kålungekopia till Emelie som hon haft sedan dess. Men någon riktig docka blev det aldrig. Men så kom det in en på mitt jobb och idag köpte jag den. En rödhårig liten goding. Mysigt!
    Tycker nog också att de är fula... =)
  • Boothwalker
    jagäraf skrev 2010-03-27 07:49:28 följande:
    Idag tycker jag inte att de är fula fast deras kroppar är lite läskiga. Emelies kopia är inte lika "grotesk" som de riktiga dockorna så hon är ännu sötare.
    Egentligen vet jag inte om jag tycker de är direkt fula heller. Men inte söta och jag ser inte tjusningen med dem. Men om andra gör det är det ju kul för dem =)
    Jag är bra på att hoppa, men inte lika bra på att landa - Mowgli 4 år
  • Boothwalker
    MaryMalou skrev 2010-03-27 14:18:34 följande:
    Kan du inte fota?

    Men jag håller med om att det känns mysko
    Jag är bra på att hoppa, men inte lika bra på att landa - Mowgli 4 år
  • Boothwalker
    malush skrev 2010-03-28 11:44:34 följande:
    Hejhej igen Någon som vill kolla i mitt galleri och se vad det är för hjul på min vagn?
    Dom är runda... =)

    Nej men vad är det du ska ha informationen till? så man vet vad det är du vill veta om dem =)
    Jag är bra på att hoppa, men inte lika bra på att landa - Mowgli 4 år
  • Boothwalker
    malush skrev 2010-03-28 12:15:47 följande:
    Jahaaa Materialet.. ett ska fixas så jag ska ringa en butik och kolla om jag kan komma in med vagnen. Känns bra att ha lite info då..
    gummi?

    Nä jag vet inte. Vet inte vad de olika materialen kallas osv. Tveksam om nån annan gör det heller. Du får prata om när vagnen är ifrån istället.
    Jag är bra på att hoppa, men inte lika bra på att landa - Mowgli 4 år
Svar på tråden Retrovagnstråden 19