Inlägg från: annlu748 |Visa alla inlägg
  • annlu748

    Retrovagnstråden 19

    Hallå på er, vet inte om någon kan hjälpa/tipsa mig. Fick tag på en Emmaljunga liggvagn från -89. Vinröd i skinnimitation, jag har givetvis förälskat mig helt i vagnen och det är med sorg i hjärtat som jag nu ser att min lilla tjej så sakteliga växer ur liggdelen. 


    Kan det vara så att någon av er kan tipsa mig om var jag kan få tag på en sittdel till denna fantastiska vagn?
  • annlu748
    Boothwalker skrev 2010-03-22 21:21:01 följande:
    Att bara hitta en sittdel är svårt. Större chans att man hittar en komplett vagn. Men kolla på Blocket och tradera och så. Du kan även annonsera lokalt och så vidare. Men chansen att hitta nån som säljer bara en sittdel som passar till din vagn är inte jättestor.
     Tack så mycket misstänkte nog att det var så. Får väl sälja den vidare och söka runt efter en sittvagn. 
  • annlu748
    Bambusa skrev 2010-03-22 21:28:11 följande:
    jag har en emmaljunga från början av 80talet och min 15månaders får fortfarande plats i liggdelen.. hon var förra månaden 79cm lång.. men d är inte mkt kvar.. vi böt till sittdel när hon var 9månader tror ja,för hon ville sitta hela tiden ändå..
    Som tur är kan man ju fälla upp en bräda i botten så dottern kan sitta upp. Kanske det inte är något problem, bara jag får tag på ett sele. För det är ju låååångt ifrån för trångt i liggdelen =)
    Boothwalker skrev 2010-03-22 21:31:22 följande:
    Ja om du inte vill spara vagnen ändå så... =)
    Jo jag skulle vilja men har inte plats om jag köper en ny. Är redan ogillad för att jag har så många vagnar i vagnsförådet hahaha
Svar på tråden Retrovagnstråden 19