Inlägg från: HäckHäxan |Visa alla inlägg
  • HäckHäxan

    Ge mig dina bästa städtips! Total oordning här hemma...

    *favoriserar*


    Waiting for the right man, meanwhile, having a great time with the wrong ones!
  • HäckHäxan

    Kanske skall presentera mig och hemmet.

    Vi bor i ett kaos område, kan inte beskriva det bättre än så. Har i helgen som varit kastat ut allt som inte skulle vara i sovrummet, vägrar envis flytta in det, så nu står allsköns påsar och kartonger i matrummet, resultatet är att vi knappt får plats att sitta och äta.

    Men nu under helgen är mitt mål att få fixat till det, sen hur det kommer gå är ju en helt annan historia!


    Waiting for the right man, meanwhile, having a great time with the wrong ones!
  • HäckHäxan
    lövet2 skrev 2011-12-27 10:42:36 följande:
    Jag blir så trött i bland. Vi har drivor med julklappspapper och plast efter julklapparna, och jag har sorterat nästan allt för att slänga det - och så har de inte tömt på Återvinningen! Det är proppfullt där och går inte att kasta någonting alls. Där får man för att man försöker vara lite duktig ...
    Åhh vad störigt. Såg igår att de faktiskt för en gång skull haft framförhållning här, så det stod två containrar där det brukar stå en utanför ica.
    I like ass of svine!
  • HäckHäxan
    Vickanflickan skrev 2011-12-08 22:25:57 följande:
    Hur går det Majsan? kommer du nån vart? Om du inte städat/plockat något idag så utmanar jag dej på att slänga 10st skräpgrejer som ligger nu! (själv tror jag inte ens att jag behöver gå ifrån mitt databord för att få ihop dom). Alla andra som känner sej manade får också se sej  utmanade
    Ha ha såna utmaningar skulle jag behöva varje dag de närmsta tio åren framöver, för att få städat!
    I like ass of svine!
  • HäckHäxan
    Nyfiken gul skrev 2011-12-17 12:02:20 följande:
    I veckan har jag fått sorterat gamla fotografier som legat överallt och drällt, ni vet sånt här som aldrig hamnar i album och bilder man ibland ramar in och hänger upp, bilder man får kopior på av släkt och vänner osv osv.. alltså allt sånt som skräpar i skåp och lådor och aldrig hittar hem.

    NU gör dom det!

    Jag köpte  såna här: www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00115464/   - fyra såna  lådor som nu står i garderoben.

    På köpet fick jag rensat lite annat så jag kan tipsa om hur jag gjorde ;  1 låda rymmer bikinis och baddräkter, 1 låda rymmer bälten, hängslen och tillbehör till kjolar och sånt (accessoarer man kan ta bort)  1 låda rymmer finare underkläder som korsetter, min fina spetsbody jag hade på bröllopet, strumpebandshållare och lite sånt jag inte vill ha i min vanliga byrålåda.

    och sista lådan som rymmer då alla foton som jag sprungit runt och letat. Jag har lagt ner dom i plastfickor så dom inte skadas och sen har jag även lagt ner alla inramade småkort jag inte längre vill ha på väggen. allt fick plats snyggt och prydligt.
    Vad smart, detta skall jag ha i åtanke. Egentligen vill jag få tar på sänglådor med lock, för vi har så dåligt med garderober som det är. Tösen har en i sitt rum, jag har två smala i mitt rum varav den ena inga hyllor har. Tänkte få fixat ner två som jag har liggande som kistor på övervåningen och ställa i mitt rum, för jag är sååååå trött på att inte ha något utrymme för lakan, gardiner och handdukar och sånt. Då får hellre mitt sovrum vara förvaring och sovplats. Måste ju vara trivsammare än att hela golvet är täcke med ikea och rusta kassar med rentvätt i!
    I like ass of svine!
  • HäckHäxan
    Vickanflickan skrev 2011-12-06 23:56:26 följande:
    jag brukar köra att jag ska ta visst många saker att slänga eller lägga på rätt ställe innan jag får göra något annat. Jag tycker det blir mycket enklare då. Jag är en hamster men lite i taget så försvinner det mer och mer iallafall. Annars så kör ja ofta på att jag ska städa effektivt visst länge för att sen få en liten paus. Jag har faktiskt hämtat hem en app till mobilen som är en städklocka. Där man ställer in hur långa städtider man ska ha och pauser mellan dom.
    Finns det någon sån app för iphone??
    I like ass of svine!
  • HäckHäxan
    Fantasia78 skrev 2011-12-28 10:04:36 följande:
    OK, har precis loggat in och antar utmaningen. Här SKA bli riktigt fint och trivsamt så småningom när jag är klar. Nu ska jag hitta 10 saker att slänga och 10 saker att ge bort/sälja eller låna ut. Bara för mig att sätta igång med andra ord. Måste dock jobba hemifrån ett par timmar också, men så snart jag kan ta paus ska jag fortsätta att städa. Och efter jobbet förstås.

    (PS. Nu fungerar det att citera inlägg igen... Det var ju bra. Solig)
    Wow bli mkt gjort, 10 att slänga och 10 att ge bort/ sälja Måste skriva upp det och försöka göra det varje dag. Undra om man kan sätta en sån lapp på kylen utan att folk tror att man är mer knäpp
    I like ass of svine!
  • HäckHäxan
    ssf skrev 2011-12-28 22:48:38 följande:
    Nyfiken Gul säger många kloka saker!
    Kan inte annat än hålla med dig och för min del gäller det i forumet överlag och inte bara i denna tråd!
    I like ass of svine!
  • HäckHäxan
    Vickanflickan skrev 2011-12-28 22:44:02 följande:
    jag har inte så bra koll på iphone men det finns det säkert. Sök på GTD så kan du nog få upp endel.
    jag tycker det är skitsmidigt att använda mobilen till listor, tävlingsstädande, timer å liknande. Men så är jag så fjantig och lättlurad att jag hellre städar om jag har sånt också =)
    Hahhaha men det är till att bli lurad på ett bra sätt, så varför inte
    I like ass of svine!
  • HäckHäxan
    Ramborg skrev 2012-01-02 12:37:56 följande:
    Rikki, du som dammsuger så ofta, var förvarar du dammsugaren? Jag avskyr själva det att trixa fram dammsugaren från skåpet och sen baxa in den igen, slangen hänger aldrig som den ska och röret faller utåt när man öppnar skåpet.

    (Låter som jag behöver ett större klädskåp.)
    Jag dammsuger också sådär ofta, min står alltid framme och visst svär jag ibland över att jag håller på att slå ihjäl mig på den och då ställer jag den i ett hörn. Att ta den ut och in från städskåpet varje dag ids jag inte, så den får vara framme jämt typ.
    Dom vill lära dig bli smal utan att banta, med så mkt plast i kroppen att du går att panta.
Svar på tråden Ge mig dina bästa städtips! Total oordning här hemma...