Inlägg från: Bluemint |Visa alla inlägg
  • Bluemint

    Ge mig dina bästa städtips! Total oordning här hemma...

    Har suttit ett bra tag nu och plöjt igenom hela tråden. Blev på stört tvungen att lägga in de rena lakanen på sin plats (en av få saker i mitt hem som faktiskt har en plats) och plocka undan de nytvättade strumporna som varit torra i en vecka ungefär.

    Jag älskar att skriva listor på saker jag vill ha, måste göra och fixa och trixa  osv. Är dessvärre fullkomligt hopplös på att verkligen bocka av nåt på mina listor. Gör väl inte saken bättre att min sambo också är en slappis, men nu känner jag mig inspirerad så kanske att jag kan rycka upp mig lite. Tack för massa bra tips!

  • Bluemint

    Satt och läste igenom tråden (igen) igår kväll och gjorde t o m några anteckningar. Jag måste ta ett område i taget känns det som. Funderar på om förrådet kanske är det bästa stället att börja på, eftersom man knappt kan öppna dörren utan att få en madrass i huvudet. Måste få min sambo att bli med på noterna bara, för just där vägrar jag att städa själv =) Längtar efter att ha översikt och prydlig ordning i markerade kartonger. A little less conversation, a little more action!

    Note to self: Bli bättre på att slänga!

  • Bluemint

    Hur förvarar ni era mediciner och dylikt? Alla små pillerburkar, kartonger, rör, gasbindor, plåster, kirurgtejp osv. Just nu har jag dem i ett köksskåp i en enda röra. Plastkorgar? Necessärer? Finns ju fina medicinskåp, men våra grejer ryms inte i ett sånt och har heller inte plats för något. Jag vill ha medicinerna lättillgängliga men ändå undangömda i ett skåp. Hjälp?

  • Bluemint

    Imorgon har vi sagt att vi ska rensa ut och städa i vårt förråd (vilket vi har pratat om väääldigt länge). Det blir troligtvis en sväng till ÖB för inhandling av en lagerhylla och kartonger...men jag är realist och ropar inte hej förrän vi verkligen står där och sliter i grejerna.

    Har ingen inspiration att ge dig än moln och sol, för jag är en slarver...men kanske imorgon kväll!?

  • Bluemint

    Dags att läsa hela tråden igen från början tror jag, för att få lite motivation igen.

Svar på tråden Ge mig dina bästa städtips! Total oordning här hemma...