• Rosen3

    NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???

    Ninninn skrev 2010-04-23 21:21:11 följande:

    Ja har bara fått Trombyl, min doktor skrev aldrig ut progesteron till mig även fast jag bad om de.... ja får hoppas att Trombylen hjälper mig nästa gång, nu verkar de som om ja har svårt att bli gravid helt plötsligt, de har aldrig hänt innan, ja har blivit gravid bara min sambo skakat i kalsongerna...

    jaja bara att fortsätta och hoppas


    Hur har det gått Ninninn? Och för er andra? :) Jag har fått tre missfall och testar med progesteron men, men väntar in ny graviditet och det är segt?
  • Rosen3
    Felicia3 skrev 2023-08-08 20:23:36 följande:

    Hej! Jag fick 3 missfall på 2 år sedan blev jag gravid en 4:e gång och fick behålla det.De tog blodprover men hittade inget fel på oss.Jag tror kanske akupunkturen hjälpte mig men sånt vet man ju inte.Syskonförsök nu men missfall igen.Min ägglossning var borta 2,5 år innan vi försökte få barn.Jag har känslan av att det är något i mig som strular.Kanske för högt immunförsvar men jag vet verkligen inte.Försök att inte ge upp.


    Blivit gravid nu igen, för fjärde gången. Hoppas verkligen det går vägen denna gång :)
  • Rosen3

    Såklart blev det missfall en fjärde gång :( Någon mer som är kvar i denna tråden? Har fått utskrivet Trombyl till nästa gång. Har lite förhöjda TPO-antikroppar med min ingen läkare vill ge någonting mot det då mina TSH ser bra ut. Blir så trött och slut av detta?

  • Rosen3
    Elmth skrev 2024-02-07 21:13:43 följande:
    Hur har det gått för dig Rosen3?

    Är inne på mitt 3e tidiga mf. Har fått gyntid om ett par veckor. Jag har mild psoriasis, kan det påverka graviditeten? Tror även att jag har lågt progesteron efter äl. Men det är enbart baserat på att jag tycker att jag har låg temperatur efter äl och att jag har cystisk akne som härjar kring mens samt äl. 

    Det går inte så bra :( Fick mitt fjärde missfall september :( 
    Nästa gång ska jag prova Trombyl och Prednisolon - som kan sänka mitt immunförsvar/antikroppar oxå (på eget bevåg då sjukvården inte vill hjälpa mig). Men väntar på att bli gravid nu vilket känns som en evighet, det vill inte ta sig. 


    Känns inte bättre när flera vänner får barn efter barn på löpande band. 


    Beklagar ditt missfall, vet exakt hur det känns. Man har ju hört att alla autoimmuna sjukdomar kan påverka till missfall, det är väl psoriasis? Men oklart. Du kan ju ta ett prov på eget bevåg (kostar lite mer dock) för att se så att progesteronhalten ligger bra till. 

  • Rosen3
    Elmth skrev 2024-02-09 12:13:34 följande:
    Vad tråkigt att läsa:( jag hoppas att det snart tar sig igen och att de nya medicinerna fungerar. 

    Jag blev gravid 3 gånger på rad och fick missfall alla de gångerna. Så jag har iallafall lätt att bli gravid, men det vill verkligen inte sätta sig. Jag ska fråga gynläkaren när jag ska dit om dom kan testa för autoimmun och lågt progesteron. Det verkar ju absolut vara det som är vanligast när jag har läst bland hundratals trådar och studier. Vet dock inte alls vad jag kommer få kontrollera när jag är där, men tänker tjata om jag märker att det inte går åt det håll jag vill.

    Det är samma här, alla mina vänner har nu fått barn. Jag har liksom börjat isolera mig för att slippa ta del av det, även fast jag såklart är så himla glad för deras skull. Men det är jättejobbigt och stressande. 

    Det var någon som skrev att varje dag är vi närmare vårt barn. Det är så man får se det och inte ge upp. Vi kommer nå mål en vacker dag! 

    Hoppas du har rätt :)

    Förstår frustrationen och håller helt med. Kan tycka att det är såå orättvist oxå när dem andra får typ tre barn och man själv inte får ett enda. Såklart är man glad, men det är svårt och man isolerar sig. 


    Det är rätt som du säger, någon gång måste det ju vara vår tur! Gäller bara att inte ge upp och hålla ut. 

Svar på tråden NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???