• Vårflickan84

    NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???

    hej!
    vilken hoppgivande tråd =)
    fick mf i v.9 förra veckan och har varit förstörd rent psykiskt. det är mitt andra mf, det andra vari oktober 2009 i v.7 ungefär.
    men skönt att det funkar till slut ändå för många.
    men hur snabbt efter ett mf försöker ni igen?

  • Vårflickan84
    Ninninn skrev 2010-03-23 12:59:48 följande:
    Vårflickan84!Beklagar dina missfall, de e för jäkligt att dom små liven inte vill stanna kvar..Vi har försökt direkt fast ja väntade på att mensen kom tillbax, läkarna säger ju att de bara e att köra på så fort mensen kommit igång igen..Lycka till nästa gång!
    tack.
    alltså en mens efter missfallet eller direkt efter missfallet? man är ju rädd för infektioner och sånt. jag har fortfarande inte slutat blöda, så det är jobbigt. hoppas det slutar snart!
  • Vårflickan84
    Ninninn skrev 2010-03-24 09:15:27 följande:
    Vi har alltid väntat så att en mens har kommit då vet man att kroppen e igång igen men för oss har de tyvärr slutat i missfall ändå..De e svårt att veta vad man ska göra man vill ju liksom inte vänta heller för man vill ju ha de där lilla barnet...Har du fått tabletter som stött ut fostret eller stöter kroppen ut de av sig själv?? ska du på något läkarbesök nu dom närmaste dagarna eller?? du borde ju sluta blöda nu.
    ja man vill ju inte vänta för länge heller.
    jag behövde inga tabletter och ingen skrapning heller, allt kom ut själv. igår kom några klumpar till helt plötsligt. jag hade en tjock slemhinna tydligen. var hos läkaren i fredags så ska inte dit igen på ett tag. idag är det dock mindre blod fktiskt. det ä skönt!
  • Vårflickan84
    InHeaven skrev 2010-03-26 08:44:44 följande:
    tack för en bra tråd.. här är en tjej som genomgått 2 mf och 1 ma på 2 år, och har nu äntligen börjat utredning. Hoppa på en ny graviditet snart så man kanske kan få progg och trombyl...ibland känns det bara omöjligt!!! men ge inte upp tjejer, snart, snartr,snart är det vår tur.. för varje dag som går räknas tiden ner. vi vet bara inte när den är på 0.
    bra sagt =)
    ja egentligen närmar vi oss bebisen för varje dg som går. logiskt! gud, vad posiivt även fast det känns att vi går bakåt för varje dag så är egentligen tvärtom. haha!
  • Vårflickan84
    Bouganville skrev 2010-03-31 15:06:42 följande:
    Det jag känner är mest jobbigt är att jag inte kan påverka att bli med barn genom att göra något stategiskt, brukar kunna fixa lösningar på olika problem när jag vill. Jag tänker, klart att man kan säga "jag vill ha en miljon" men sen kanske jag inte är beredd på att lägga ner det arbetet som krävs för att lyckas men jag vet att om jag bara skulle lägga manken till så kan jag fixa det på ett eller annat sätt. Samma sak gäller inte när det kommer till barn, jag kan inte bara fixa det och det är en förlamande känsla. Sen är det också jobbigt med omgivningen (kanske jag också är känlig) men de fråga väldigt ofta om "ska inte ni sätta fart, vill inte ni?"Jag anklagar inte mig själv men jag har tänkt om det är något fel på mig och känns nästan som ett straff, varför ska jag får detta?
    kunde inte förklarat bättre hur jag också brukar känna.
  • Vårflickan84
    Finessan skrev 2010-04-21 10:48:42 följande:
    Kika in hos mig. Efter fyra mf/ma och mycket kämpande så kom lilla V äntligen till oss.
    grattis så mycket, du ger oss andra ett otroligt hopp =)

    som längtan efter liten undrar, gjorde ni något annorlunda då det äntligen gick vägen?
  • Vårflickan84

    när fick ni tillbaka mensen? det har gått 5veckor för min del...men ingenting =/

  • Vårflickan84
    sofie1981 skrev 2010-04-23 10:32:31 följande:
    Hej! Jag vill bara peppa er lite. Jag fick 6 tidiga mf på 2 år och födde sedan en stor kille i mars förra året. Nu är jag gravid igen i vecka 6 och tar precis som sista gången trombyl och progesteron. Jag mådde så dåligt och trodde aldrig att jag skulle få barn men när jag väl kommit en bit in i graviditeten kunde jag inte ens komma ihåg att vi hade haft några problem!  Det kommer att vara värt det när ni väl har er lilla unge!Lycka till allihop!
    ahhh grattis!! tack för att du delar med dig det är sånt här man vill höra!
    att det går till slut ändå =)
    så det är alltså trombyl och progesteron som behövs vid missfall? fick du det sista gången du lyckades eller innan?
    kram
Svar på tråden NÅGON som fått barn efter upprepade missfall???