• pandyb

    Gekås vol 14

    Bubblan2 skrev 2010-03-09 22:29:57 följande:
    Tack för "hjälpen"! :)Jag har försökt se skillnaderna genom att jämföra bilderna och tycker också att Carenan verkar ha "stadigare" hjul.JO, den ska användas som shoppingvagn/resevagn här med men man vill ju ändå ha lite info innan så man kan bestämma sig. Ska den köpas så är det syrran som ska köpa den när hon är ner och jag litar inte riktigt på henne när det gäller de här sakerna, hon har nämligen inga egna barn och ingen erfarenhet av vagnar... :)
    Jag ska ner till gekås idag och har ändå tänkt spana in den vagnen! Kan lämna en rapport sen, köpte hem en Carena Easy i måndags nämligen så jag kan jämföra med båda. Fick tag på en carena easy för 798:- i beige, om Gekås vagnen verkar mycket bättre är det möjligt att vi lämnar tillbaka den andra och kör på Gekås istället! Men vågade inte chansa för var rädd att Carena vagnen skulle ta slut tilldet billiga priset.
    Det som jag känner rent spontant är att Gekåsvagnen är svart och eftersom vi mestadels kommer använda den på sommaren så är jag rädd att det blir för varmt. Sen så känner jag att man kan lita på kvaliten på Carena vagene eftersom det är Brios märke! (Nu verkar ju onekligen många nöjda även med Gekås vagn)

    Men som sagt återkommer med en jämförelse ikväll eller imorgon!
    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb

    Hemkommen och uppackad efter dagens tripp.
    Kom hem lite fattigare och faktiskt lite besviken!

    Barnkläder
    Kom knappt hem med nåt :( Min grabb har strl 86/92 och det var inte så mycket att välja på idag!
    Kom hem med de ordinarie ärmlösa bodys som jag är störtförälskad i!!!! 24.95 för en helvit linnebody perfekt att ha under t-shirtar/tröjor så man slipper bli kall om magen! Finns i upp till 92

    Var på jakt efter fodrat regnställ, det fanns FULLT med regnställ men alla hade samma storlek. Och det fanns inte i 86/92, fick dock tag på ett vanligt regnställ.

    Kom också hem med en skaloverall, eller som dom själva kallade det för regnoverall. 159:- och superfin! Den är jag mycket nöjd med!

    Några byxor och en alfonspiké slank ner med men mycket mer blev det inte

    damkläder
    Hittade inte nåt av intresse, var inte ens inne och provade nåt!

    Leksaker
    Var inte utplockat mer än på som någon annan anmärkte sommar/badleksaker
    Men hittade inte så mycket ändå. Grabben fick en stor lastbil, 4 småbilar, 1 rorryracerbil, Barbaskön o Barbamama docka, fingerfärg, gatukritor, pussel, lite födelsedagspresenter till kompisars barn.
    Mamma köpte sandleksaker till lillkillen

    Som sagt, kom inte hem med allt för mycket, var nog inte på shoppinghumör idag! :( Får bli en tur till våren igen :D


    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb

    Kollade även på vagnen och efter att ha kännt och jämfört den med vår egna nyinköpte Carenavagn så bestämde jag mig snart för att INTE lämna tillbaka Carenavagnen och byta mot denna! Varför?

    Tyckte inte den kändes lika stabil, handtaget är bekvämare på carenavagnen, den känns inte riktigt lika "plastig". Eftersom vi fick tag på Carenavagnen till ett billigt pris så kändes den mer prisvärd! Men om jag hade betalt fullpris, över 1000:- för den så hade jag nog övervägt att byta till denna. Den är nog en helt okej vagn och är egentligen likvärdig, men känndes som sagt inte riktigt lika stabil!
    Men absolut mycket bättre än många andra paraplysulkys/vagnar på marknaden!!!!

    Carena vagnen har ett plus med med sin drickhållare och sin ficka på sufletten!

    (Den var helsvart)


    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb
    Krabbolina skrev 2010-03-10 21:07:24 följande:
    min är inte helsvart och jag köpte den för en vecka sen, så färgerna kanske ändras fort. Min är iaf svart och beige Om det nu var sittkärra bmx du tittade på.Att man inte kan ställa handtaget är lite synd men jag överlever det. Vagnen kommer nog att vara bra till just shoppingturer på köpcentrum osv. Och vagnen upplever jag som stabil, inte emmaljunga stabil men stabil. Den tippar inte omkull så lätt tror jag.
    hmmm... kan jag ha sett så fel???
    Jag tror att det är en helt okej vagn med jag upplever att Carenana är lite bättre för vår familj!
    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb

    Oj, känns som att jag hade tur med skaloveraller i onsdags, skulle köpt även i större storlekar inför kommande år. Trodde det var sånna som fanns alltid! Min mamma pratar om att åka igen i april/maj hoppas dom finns kvar då. Ångrar att jag inte köpte en skaljacka med!!! Min son är 78 cm och väger 11 kg jag köpte strl 92 och den funkar nu och kommer sitta perfekt till hösten! Provade den igår med ett fleeceställ under och den var kanon! Flera som berömde den och frågade var jag köpt den ;)


    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb

    Det fanns jackor i samma färger och även byxor, kommer dock inte ihåg färgen för jag var så fokuserad på overallerna. Men byxorna kan ha varit i samma färger som jackorna


    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb
    Ruso skrev 2010-03-12 08:44:38 följande:
    Kommer du ihåg storlekarna? Hur högt upp de gick?
    Jackorna och byxorna gick upp i stora storlekar! TROR jag, som sagt så var jag så inne på overallerna att jag inte ägnade så mycket tid åt jackorna (vilket jag nu ångrar, hade velat haft en sån till lillkillen med...

    För övrigt så köpte jag en vattenkokare som var trasig, så det måste snart bli ett besök till :D :D :D
    Min syster som var med hade en hel del felköp och saker som hon ångrat att hon inte köpt hon med så det blir nog en tur nästa eller nästnästa vecka igen :)
    En sk kompletterande resa :D
    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb
    saua83 skrev 2010-03-12 15:39:33 följande:
    Imorgon åker jag dit   och undrar om ni som varit där senaste tiden har sett om det finns mycket spädbarnskläder (stl.50/56)?
    Det finns det gamla vanliga :) Korgarna med spädbarnskläder bli varken fler eller färre! Bara ändrar utbudet lite!
    Om du är ute efter en tjej body så fanns där en jättefin med blommor på, kostade inte många kronor! Min syrra köpte två stycken till sina små damer i magen! Underbara!
    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb

    Neutrala färger finns det gott om i det minsta storlekarna! Finns nåt start kit och så!

    Ett tips är att köpa kläderna med giraffen på lappen, det håller helt klart bäst kvalité. Det finns ett märke med en teddybjörn med, men dom har vi aldrig varit nöjda med!


    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb
    Theina skrev 2010-03-14 19:54:56 följande:
    Hej ullared-nördar jag undrar om det finns barbapapagrejer? typ dregelhaklapp? mössa? saccosäck? mm.. tacksam för svar..  Och har de fått in sommarkläder??
    Var där förra veckan. Och här hemma så är vi inbitna barbapapafans! (eller JAG är varje fall...)

    Dreggellapp finns en modell, en vit i botten med en massa små barbafigurer på (http://www.tradera.com/Barbapapa-haklapp-dregellapp-med-figurer-auktion_161107_108992725) för ca 25:- (hänger vid haklappar o nappar på babyavd)

    Mössor såg jag inga (letade dock inte specifikt efter det men det finns barbapapamössor på tradera i samma mönster som dreggellappen och flera av filtarna så det känns som att det skulle kunna finnas där!

    Saccosäck finns i rosa o blått kostar 249:-.

    För utom detta finns badcapar, påslakan, fleeceplädar, vanliga filtar, kuddar/gosedjur http://www.tradera.com/Ny-Barbapapa-kude-Barbaskon--auktion_302566_109014478 (barbaskön, barbaflink o barbamama)
    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb

    YES!

    Imorgon blir det en tripp till...
    Var där förra veckan, men gjorde några felköp och lite som var trasigt så vi åker ner o byter och kompletterar lite imorgon!


    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb
    Wilmis07 skrev 2010-03-20 22:28:55 följande:
    Detta har säkert frågats flera gånger,men vilka storlekar finns den omtalade regnoverallen i? Och en  fråga till om någon orkar svara,var finns dom i varuhuset? ska skicka bud med min syster nämligen.
    Nedersta  raden innan mössorna o regnkläderna, fast på vänster sida om det stället!

    De går ner till strl 74
    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb

    Hej!
    Orkar inte titta bakåt i tråden, det skrivs så många inlägg på en dag. Åker till Gekås på torsdag:
    har skaloverallerna kommit in? Pick-a-boo?


    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb

    Återigen, någon som vet om skaloverallerna har kommit in?????


    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb
    sara1981 skrev 2011-03-16 13:57:13 följande:
    Hoppas de kommer till imorgon!

    Ni som haft dem förut verkar nöjda?
    Den är grym! Vet att vi var där i mitten på mars förra året! Och då höll dom på att packa upp dem.
    Hade jag vetat att dem var så populära och bra hade jag köpt på mig för alla storlekar framöver!!!!!! Mycket prisvärd! Pedagogerna på förskolan älskar den ;)

    Vi ska också dit imorgon...... hoppas, hoppas, hoppas
    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb

    Såg inga fodrade regnoveraller när jag var där idag. Bara vanliga i galon.


    Inte heller några skaloveraller :(


    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb
    lillaguldfisken skrev 2011-03-18 12:39:46 följande:
    Jag ska ha barnkalas nu i slutet av mars med Musse Pigg tema och såg i Ullaredsbloggen att de hadde papptallrikar med Mimmi på, är det någon som nyligen varit där och sett om det finns i butiken nu (Kommit in/tagit slut) och om det fanns mer än bara tallrikar? Muggar, servetter osv??? Ska dit om en vecka.

    Och finns det  fortfarande kvar vårjackor till barn i strl 80 och 104/110 ??? Kille och tjej.
    Igår fanns det med mimmi kvar :)
    Nils 090419 *mammas prins*
  • pandyb

    Inga pick-a-boo overaller?
    Kanske inte kommer några i år :(


    Nils 090419 *mammas prins*
Svar på tråden Gekås vol 14