För oss som bakar
Äntligen bestämt tårta till Tårta vs Tårta-tävlingen. En Caramel Pear Cake
http://louisespis.blogspot.se/2012/05/caramel-pear-cake-parontarta.html
Äntligen bestämt tårta till Tårta vs Tårta-tävlingen. En Caramel Pear Cake
http://louisespis.blogspot.se/2012/05/caramel-pear-cake-parontarta.html
Tack! Nej päronen är gjorda i masrsipan. Tycker att Sp är hemskt och inte smakar så gott så jag använder det så lite jag kan. (Vill bara göra sånt som är gott att äta ) därför Gör bara tunnare blommor i sp eller gp där marsipan blir för oelastiskt.
Håller på att få migrän så min stavning är verkligen sisådär...
Tinkerbelle...fina bilder som alltid.
Antar du skapat en portfolie med bilder.
.
No-Bake White Cheesecake
http://louisespis.blogspot.se/2012/06/no-bake-white-chocolate-cheesecake.html
Det går jättebra om du stabiliserar grädden med gelatin, då smälter den inte utan håller formen och smakar samma.
http://louisespis.blogspot.se/2012/10/roasted-apple-pie-cupcakes-with.html
Cupcakes med rostat äpple och kanelfrosting
Går att byta mot bakpulver 1 tsk bikarbonat = 2 tsk bakpulver