För oss som bakar
Puffar fram
Puffar fram
Hemma från bröllopsresa och igång med mattrixande och bakande igen
Blev ett urgott bröd senast, Tortanto, fyllt med bl.a mozzarella, skinka och oliver. Mumsigt!
http://louisespis.blogspot.com/2010/07/tortano-picknickbrodet.html
Skulle baka "enkla winerbröd" men det blev ett tortantobröd istället för jag hade för lite smör hemma. Klantiga jag
http://louisespis.blogspot.com/2010/07/tortano-picknickbrodet.html
Det har blivit lite sedan sist
Underbart enkla och goda rosenfranska http://louisespis.blogspot.com/2010/09/rosenfranska.html
Korintkakor, bland de godaste småkakor jag vet http://louisespis.blogspot.com/2010/09/klassiska-korintkakor.html
Riven äppelpaj, med ett knäckigt gott täcke http://louisespis.blogspot.com/2010/09/riven-appelpaj.html
Kolakakor, enla och goda när suget sätter in http://louisespis.blogspot.com/2010/07/klassiska-kolakakor.html
Sen finns det nog lite mer smått och gott i bloggen som jag glömt ta upp här
Senaste receptet blev en Polkagris Cheesecake
http://louisespis.blogspot.com/2010/09/polkagris-cheesecake.html
Maizena (eller majsstärkelse) brukar oftast ingå i bakade cheesecakes, kanske inte alltid men oftasts.
Senaste "bak" tillskottet hos mig blev American Pancakes, som små bakelser med grädde och färka bär.
http://louisespis.blogspot.com/2010/10/american-pancakes.html
Blev inga kanlebullar på kanelbullensdag, gynnande bageriet istället Däremot så bakade vi chokladbollar på två vis härom dagen
http://louisespis.blogspot.com/2010/10/klassiska-chokladbollar.html