För oss som bakar
Dom chokladkakorna påminner lite om mina chokladiga chokladkakor http://louisespis.blogspot.com/2010/10/mycket-chokladiga-chokladkakor.html
Dom chokladkakorna påminner lite om mina chokladiga chokladkakor http://louisespis.blogspot.com/2010/10/mycket-chokladiga-chokladkakor.html
Hmm, de recept jag lagat själv, och nu tittat på, på bavaroise ska bara stå i kylen minst två timmar innan servering (och serveras kalla direkt därifrån). Men det går nog jättebra att frysa också (testa att frysa om du är osäker). Tina i kyl och hållbarheten bör vara ca 2-3 månader i frys.
Den blir bara bättre av att stå någon dag Har jag inte skrivit det i receptet? Brukar nämligen göra det. Men vänta att garnera tills just innan den ska ätas.
Jag och barnen har bakat vanliga klassiska chokladbollar idag. Uppskattat
http://louisespis.blogspot.com/2010/10/klassiska-chokladbollar.html
Nu har jag fått ordning och bild på mina Macaroner med mangotryffel.
http://louisespis.blogspot.com/2011/03/macaroner-med-mangotryffel.html
Bara jag som plågar er med bakverk nu men den här chokladcheesecaken är gudomlig!
http://louisespis.blogspot.com/2011/03/mork-chokladcheesecake-pa-browniebotten.html
Har gjort en variant på halloncheesecake idag, men den står på svalning och ska sen i kylskåpet så ni får vänta med att se. Men smeten blev hur god som helst!