Inlägg från: Belavon |Visa alla inlägg
  • Belavon

    För oss som bakar

    Tur att du hittade ett bättre recept. Ibland kan det dock vara vädret det är problem med när man bakar. Men det gäller nog mest jäst och inte bakpulver.

  • Belavon
    Sweet N Cute skrev 2010-07-12 09:05:07 följande:
    Nu i denna värmen är ngt kallt riktigt läskande.. Ngt ni har recept på?
    Flädersaft och Ramlösas Jordgubb/Lime. Kan blandas ut med vatten om man tycker det blir sött
  • Belavon

    Idag blev det scones bröd med parmesan och körsbärtomater i till picknick, perfekt!

  • Belavon
    sevgilim skrev 2010-07-31 22:45:23 följande:

    Hej!
    I många brödrecept står det att man ska knåda degen 10-15 minuter! Gör ni det? Och blir därför brödet mycket godare då?
    Jag gör aldrig det...


     


    Jag använder min Kitchen Aid och den låter jag gå minst 10 minuter om det står det. Degen blir mycket smidigare och lättarbetad. Tror det är glutentrådarna i vetemjölet som behöver arbetas rejält. Fluffigt och gott!
  • Belavon
    Bubba80 skrev 2010-08-05 13:09:00 följande:
    Är på väg att köpa en Kitchen Aid. Ni som har en... Är ni nöjda?
    Jättenöjd. Jag sparade ett år och köpte den tillslut och den var klart värt alla pengar! Passa på när någon butik har kampanj då kan du få med tillbehör som är värd ca 2000:-
  • Belavon
    Linny skrev 2010-08-11 20:07:23 följande:
    Å ikväll bakar jag små sega polkagrismaränger med kolasås i..
    Låter mumsigt, har du något recept man kan få? :)
  • Belavon

    Semlor - äntligen lyckades jag med fluffiga semlor och inte tråkiga torra. De var väldigt goda med chokladmousse i ;)


Svar på tråden För oss som bakar