Inlägg från: Anova |Visa alla inlägg
  • Anova

    Vad lyssnar du på just nu?

    Lite mer Moz..
    ">

  • Anova

    Mer 80-tal.. 

    Jag hade ett kassettband med dessa fyra låtar på rad.


    ">



    ">



    ">



    ">



    Det är konstigt hur man kommer ihåg.. Mycket man lärde sig i skolan under den tiden har försvunnit, men kassettbands innehåll kommer jag ihåg.    
        

  • Anova
    HäxanSurtant skrev 2011-11-21 23:50:36 följande:
    hehe nej man minns de mest makalösa saker ibland.

    Jag hade ett band inspelat av min äldre kusin som drillade mig med rock från start typ, nå iaf det var jullåtar med hallooween och jag har letat men hittar dom inte... och såklart en massa andra låtar också, bland annat dio som jag blev djupt förälskad i då. Hade dom i min sony walkman (som tålde vatten om jag inte minns galet) och lyssnade mig igenom nätterna, vaknade när de var dags att byta sida, vände och slumrade om tills det var dags igen

    Jag hade också en äldre kusin som drillade mig inom musik, men för mig blev det The Cure, Madonna, The Smiths och Depeche Mode. Och våra äldre (gemensamma) kusiner försökte få oss att gilla Kiss.. Det är något visst med kusiner

    Jag ville också ha en Sony Walkman, men fick någon annan freestyle av mina föräldrar. Den var full av klistermärken och jag minns precis det du säger, jag låg också och lyssnade på musik fram på småtimmarna. Någon gång i slutet på 80-talet skaffade jag en freestyle som bytte sida själv. Denna fanns också med på något band..
    Martika – Toy Soldiers - Single Version
     
    Hade du också band som du spelat av från radio?  

      
  • Anova
    HäxanSurtant skrev 2011-11-22 00:12:10 följande:
    Kill kusinen matade rock och tjej kusinen matade madnna och prince Fick min freestyle av tjej kusinen.. Jag tror de var för att alla i familjen inte alls uppskattade låtar som dessa på hög volym:


    " target="_blank">




    " target="_blank">



    Finns så mycket konstigt folk

    Matika också barndoms minne för mig Jepp från radion och sen från miin lillasysters dubbeldäckare OCH nu kommer det bästa, jag har kvar nästan alla mina band.. dock ingen spelare som fungerar

    Ha ha ha ... Så var det också för mig.. Våra gemensamma Kissälskade kusiner var killar, vi och Cure-kusinen (som föresten anla samma frisyr om Robert Smith) var tjejer. 

    Twisted sister är också nostalgi.. 

    Och Europe.. Hela klassfesten i trean lyssnade/dansade vi till Europes The final countdown-skiva.. Och jag dansade hela klassfesten med Niklas som var såååå söt..      
Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?