Inlägg från: Anova |Visa alla inlägg
  • Anova

    Vad lyssnar du på just nu?

    HäxanSurtant skrev 2011-09-18 22:49:21 följande:
    Jo det är nog sant. Men jag är värdelös på att söka på nätet. Får nog be någon som vet vad dom sysslar med hjälpa mig.

    vilket år var det då du såg konserten?
  • Anova
    HäxanSurtant skrev 2011-09-18 23:07:56 följande:
    Psyko circus, borde vart 99 om jag inte minns helt galet, skandinavium i gbg iaf!

    Lite lustigt faktiskt, för jag var där med två killkompisar och den ena av dessa är idag sambo med min lillasyster Det hade nog ingen av oss gissat då!

    Då var det säkert Buckcherry
    ">

  • Anova
    HäxanSurtant skrev 2011-09-18 23:23:59 följande:
    OMG om de inte är det så lovar jag att de måste vara en identisk tvilling, fy satan. Tungan ute  Det var precis så han gick runt, bar överkropp och jeans. Nå bra på att hångla var han iaf, så vet ni det om ni skulle stöta på honom och vara sugna.

    Ingen blev mer förvånad än jag när han sen stod på scenen, syrrans killa bara, mehh va fan var de inte han du hånglade med där borta förut.. ehhh joooo Skäms

    Vilken härlig anekdot!
  • Anova

    Nu är det för lite Singer/Songwriter i tråden. Älskar Scott Ms nya skiva.

    Scott Matthews
    ">

      

    Dessutom har han gjort en superbra cover av Bob Marleys Is this love
    ">

      

  • Anova
    HäxanSurtant skrev 2011-09-18 23:46:29 följande:
    Ja det var en rolig kväll Förutom hångel så visade jag rumpan och moonade samt visade brösten i bagagefönsret i bilen på vägen ner, för jag störde mig som fan på biljävlen som låg i baken på oss. Sen dog jag på riktigt när bilen följde efter oss hela vägen till parkeringen utanför skandinavium och ur den kliver mina manliga grannar med polare Skäms Det var ett av de få tillfällena i mitt liv som jag önskade att marken kunde öppna sig, svälja mig och dumpa mig någon annanstans!

    Var lite lagom pinsamt nästa gång vi hade tvätttid ihop, vi hade som vana vi tre att tvätta tillsammans. Ja jag vet jag är en ytterst pinsam person.

    Hoppas FL har kraschat och vikt hädan tills när min dotter växt upp!

    För i min plan ingår det att hon skall bli absolut så långt bort från sån som jag var!

    underbart!!

    Alla har vi gjort pinsamma eller konstiga saker, det tillhör att vara ung. Även om jag var en skötsam flicka som aldrig gjorde något dumt eller pinsamt.  
    Det var något visst med -90-talet, eller så var det så att vi var yngre än vad vi är idag och kanske inte lika kloka. Jag blir fotfarande påmind om då jag, sittandes i baksätet, sjöng och gjorde alla röresler till låten "Tragedy" av Steps i 13 mil. Jag körde låten på repeat. Får något i ögonen (av nostalgi) då jag hör låten..
    ">


     
    *suck* -90-talet, det var tider det! 
  • Anova
    HäxanSurtant skrev 2011-09-19 00:17:57 följande:
    Solig Ja 90 talet var grejor det! Nu kunde jag inte rörelserna alls till denna låt, men jag har absolut hört den. På den tiden lyssnade jag mest på Ebba Grön, Dia Psalma, imperiet och låg hemma och läste böcker på helgerna, förutom lite då och då, när jag tydligen helt tappade huvudet. Egentligen är jag en boknörd, jag borde varit nörd på heltid i skolan, men efter som jag konstant hamnade i slagsmål, blev det inte riktigt så bara Obestämd

    Ja man får vara tacksam för att man är lite klokare. Ett av mina favorit citat! "Hon vara ganska klok, för att vara en ko"

    Jag måste ha sett rörelserna på MTV eller något sånt..

    Själv var jag en äkta grungare på 90-talet, kläder och hela kittet (till mina föräldrars förtret, som vuxen förstår jag mina föräldrar).
  • Anova
    HäxanSurtant skrev 2011-09-19 00:33:14 följande:
    Jasså du är inte lite sugen på att Go grunge nu då Själv är jag inne på att bli EMO vid 35, känns som en god ide Cool

    Jag gick med klädd i gardinbrallor, nått tunt tyg, såg ut som nån gummas tunna men jävligt blommiga gardin. Lager på lager av färgglada toppar, pösiga hipp hopps jeans (inte ett dugg förskönande på mig breda bakdel) trasiga jeans med typ pippigula nylontights under, jag kan för mitt liv inte förstå vad min mamma hade emot detta spektakel alls Jo mellan 13-14 tror jag var enda gången jag även hade på mig urringade överdelar, gud bevare mig väl!

    Det där med trasiga jeans och färgade tights under hade jag också.. Förstår inte varför våra föräldrar hade något emot det? Det var ju supersnyggt (då).Drömmer
    Sedan snodde jag min pappas flanellskjortor och min favorit en militärskjorta. Håret fick absolut inte se tvättat ut (kammade i massor av mouse, gele och annat guck), och jag sminkade mig väldigt snyggt (bland annat med väldigt ljust puder).

    Vet inte hur väl det passar mig, men jag kommer säkert att passa in då jag jobbar på rockkvällar.  
    Musiken är ju fortfarande riktigt bra från grungeeran. 
  • Anova

    Nä nu vänner. nu ska jag efterlysa min sambo, sedan ska jag sussa..

    Vi hörs allesammans! Go natt!! 

Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?