• Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?
  • Tom Sawyer

    Jag satt och somnade till veckans spellista, men när den här låten tog slut så vaknade jag till. Vilket är ett bra betyg. Så jag lyssnade några gånger till - och insåg att det här blir veckans låt för mig.
    Jag gillar hur svenska bandet Dead by April blandar all möjlig musik i samma låt. De har inga gränser. Lyssna själva, och om du har svårt för growl, så spola fram till 1:00, och sen till 2:30 så blir det en helt annan låt.

    En sång till de ensamma anno 2024:



    #Dead by April
  • Deegan

    Go dagens o lördag är det medSkrattande

    tänkte blanda på här i denna tråden, det finnes en snubbe som tar moderna låtar och gör dom lite mera åt dansbandshållet med rätt så go feeling, som jag brukar kalla denna musiken för, öl'a musik Skrattande Så mao man kan sjunga med även om man är lite dragen så att säga Skrattandeså här kommer ett exempel på en sådan låt..





    /D

  • Tink

    Stephen Sanchez - en ung kille som gör ny musik som låter precis som om den kom från 50- eller 60-talet. Så välgjort och avslappnande.



  • Deegan
    Tink skrev 2024-02-03 11:05:09 följande:

    Stephen Sanchez - en ung kille som gör ny musik som låter precis som om den kom från 50- eller 60-talet. Så välgjort och avslappnande.


    Jättebra tips där Tink, ska ut o söka efter hans musik Glad

    Är ju mer eller mindre uppväxt med sådan musik ifrån den eran då min far hade 50-60 tals bilar.

    /D
  • Deegan

    Jag lyssnade på Tink's tips på musik, och det fanns en hel del att välja på där, denna liveversionen fastnade jag för Glad





    /D

  • Deegan

    Hittade en ny grupp för mej ialla fallGlad.. lite tyngre musik men det kan man behöva när man står på kneget imorgon igen..





    /D

  • Deegan

    si på tusan man överlevde måndagen med, trots att det var seeeeeegt på kneget idagObestämd
    Men det är val dags o lyssna på lite ett svenskt band med en "rock maja" vid micken Glad
    synd att det inte kommer ut något ifrån The Sounds numera..





    /D

Svar på tråden Vad lyssnar du på just nu?